BEESD – Beesd-trainer Gert Heysteeg kon na de 3-4 nederlaag tegen Maliskamp weinig lichtpuntjes opnoemen. “De doelpunten waren mooi, maar daar is alles mee gezegd”, zei Heysteeg. “De spelers vroegen zich af waarom het in de laatste twintig minuten wel lukte, maar dat was puur door opportunistisch spel.”

In die slotfase pakte Beesd na een 1-4 achterstand nog bijna een punt. “Maar daar hadden we zeker geen recht op”, zei Heysteeg. Een schitterende knal betekende voor rust de 0-1 die kort daarop gevolgd werd door de 0-2. Hans Kroeze bracht met zijn 1-2 weer hoop voor de thuisploeg. Tien minuten na de thee stond het echter 1-4. Dankzij Rens Bronk en Jarno van de Water kwam Beesd nog dichtbij. In de slotfase werden de broers Randy en Ricardo den Hartog beiden met hun tweede geel weg gestuurd.