,

9e en laatste Robert Mars Toernooi voor KiKa en Make A Wish

Zaterdag 4 juni aanstaande komt er een eind aan een tijdperk met het 9e en laatste Robert Mars Toernooi. In de loop der jaren hebben de Vrienden van Robert Mars, samen met de Voetbalvereniging Beesd, gezorgd voor een enorme bekendheid van dit toernooi, zowel binnen als buiten de regio. Op deze manier is ook de naam van Robert nooit vergeten en is zijn verhaal bij velen bekend. Dit was het doel dat wij met het organiseren van deze dag hoopte te bereiken. Dat er en passant ook nog ‘even’ ruim € 140.000,00 op werd gehaald voor KiKa was een hele mooie bijkomstigheid.

Wat zou het fantastisch zijn als de laatste editie met een groot aantal teams en bezoekers wordt afgesloten en daarom roepen wij iedereen op om zaterdag 4 juni naar Sportpark Molenzicht te komen, mét een volle portemonnee! Want aangezien het ook de laatste markt én verloting is, met overigens GE-WEL-DI-GE prijzen, moet alles weg!

Zorg dat u op tijd bent om voor de laatste keer de spectaculaire opening bij te wonen.

De markt start om 09:00 uur en de opening van het toernooi vindt plaats om 09:30 uur.

Laten we met een klapper van jewelste afscheid nemen van deze geweldige traditie!

Het Robert Mars Toernooi is voor de teams MO-11 en MO-12, JO-11en JO-12. In het bijzonder willen wij meisjesteams vragen zich in te schrijven, zodat wij één of liefst meerdere meisjespoules kunnen maken. Teams inschrijven voor het toernooi kan via email bij coosvanlith69@gmail.com Meer informatie over de markt en verlotingen via email bij robertvoorkika@gmail.com