De afgelopen periode kon je niet aan de nieuwsberichten ontsnappen om jezelf in te schrijven voor de bardienst via de voetbal.nl app. Hiermee hebben leden zelf kunnen kiezen voor hun voorkeurstaak en datum voor het draaien van bardiensten. Hierdoor hebben jullie 97 diensten zelf gevuld.

Afgelopen week zijn de resterende diensten voor dit seizoen ingevuld door de commissie vrijwilligers. Leden die nog niet voldoen aan de minimale inzet zijn ingepland op de taak die in het systeem als voorkeur aangegeven staat. Dit betekent dat het barrooster tot aan de zomerstop gevuld is!

Uiteraard zijn er ook dingen die wij graag willen verbeteren. Zo bleek het lastig in te schrijven voor de zaterdagmiddag doordat diensten uit het verleden zichtbaar waren in de voetbal.nl app, zijn de bardiensten op de TV’s in de kantine niet altijd goed zichtbaar en hebben sommige leden nog problemen met het koppelen van de app voor vrijwilligerstaken.

Alle verbeterpunten nemen wij weer mee en lossen deze zo snel mogelijk op of verbeteren we richting de inschrijfweken voor het nieuwe seizoen. Wij werken nu aan het actualiseren van Sportlink en leden met een tekort aan uren informeren wij zo snel mogelijk over alternatieven.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, lees dan op de website hoe je een dienst kan ruilen.

Een mooi sportief seizoen gewenst.

Commissie Vrijwilligers