,

Welzijn West Betuwe: Vrijwilligers in het zonnetje

Zoals je misschien al hebt gezien, gelezen of gemerkt organiseert Welzijn West Betuwe een 2 daags festival ‘West Betuwe Jam Festival’. Zaterdag 11 juni staat in het teken van leefbaarheid en vrijwilligers.

Er zijn interessante en leuke workshops te volgen en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo kun je een kaartje sturen vanuit het allerkleinste postkantoortje van Nederland, wordt je welkom geheten door een opvallend persoon, is er de hele dag koffie en thee gratis, kun je iets maken in de knutselhoek, is er een ballonnenkunstenaar aanwezig, kun je een glittertattoo laten zetten, worden er petit fours uitgedeeld en andere lekkernijen, kun je in de photobooth foto’s laten maken, een stoelmassage of handmassage ondergaan en is er voor alle vrijwilligers een presentje in de kraam van Welzijn West Betuwe. De hele dag zijn er optredens op en rondom het plein. Er is van alles te eten en te proeven, wat denk je van een lekker ijsje of een pizzapunt, alles om vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te danken voor hun inzet.

Een aantal ondernemers vanuit de hele gemeente heeft een kraam op het festival, zo kun je kennismaken en proeven met van alles wat West Betuwe te bieden heeft. Iedereen die vrijwilligerswerk doet in West Betuwe is van harte welkom. Rond 14.00 uur worden de prijzen voor de fotowedstrijd ‘Vrijwilligers in Beeld’ uitgereikt door Wethouder Rutger van Stappershoef en aan het eind van de dag wordt de winnaar van de Leefbaarheidsbokaal bekend gemaakt.

Ben jij vrijwilliger? Wees van harte welkom en neem gerust je kinderen mee er is ook voor hen van alles te doen.

Kijk voor de actuele workshops en activiteiten op https://www.westbetuwejam.nl/