,

Weekendoverzicht 5 en 6 november

Na een niet al te best vorig weekend voor de teams van Beesd kon het afgelopen weekend eigenlijk alleen maar beter gaan. Voor twee teams ging het inderdaad voortvarend afgelopen weekend, maar daar is ook alles mee gezegd. Het bleek een zwaar weekend voor menig ploeg bij Beesd. Lees gauw verder voor hoe het teams van v.v. Beesd verging en ook een kort overzicht van de SJO Linge Jeugd die weer in actie kwam voor de tweede fase van het seizoen.

Beesd 1

Zoals bekend kent Beesd 1 een moeizame start van het seizoen met enkele sterke tegenstanders. Misschien reisde men vandaag wel af naar de titelfavoriet, want Herovina had nog een 100% score dit seizoen. Daar kwam voor Beesd helaas geen verandering in, want het elftal ging met duidelijke cijfers onderuit, 6-2. Die score kreeg vooral in de tweede helft gestalte. Twee keer wist Beesd nog een aansluitingstreffer te fabriceren. Nick van der Burg haalde in de eerste helft snoeihard uit voor de 2-1 en zijn naamgenoot, Nick van Gameren, schoot in de tweede helft weergaloos raak vanaf 25 meter.

N.B. Aankomende weekend staat voor Beesd een thuiswedstrijd gepland tegen Unitas. Op verzoek van Unitas wordt deze wedstrijd gespeeld in Gorinchem. Beesd 1 speelt dus uit in Gorinchem. Aftrap is om 14.30.

Wedstrijdverslag van Regio-voetbal: https://vvbeesd.nl/beesd-onderuit-tegen-koploper-herovina/

Beesd 2

Na een moeilijke wedstrijd tegen titelkandidaat DESK vorige week stond vandaag waarschijnlijk een nog betere ploeg aan de aftrap, OJC Rosmalen 2. Dat dit team een aardig potje kan ballen, werd al snel duidelijk, want bij de rust stond het al 8-0. Het elftal van Carl Kroeze rechtte de rug in de tweede helft en ging lekker voetballen. Hierdoor scoorde Beesd 2 nog twee keer in de tweede helft. Waar bij Beesd 1 Nick & Nick voor de doelpunten zorgden, deden bij Beesd 2 Bram & Bram dit (Bram Kroeze en Bram Wakker). Benieuwd welke dubbele namen we nog meer dit seizoen samen op het scoreformulier gaan zien.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/pijnlijke-ondergang-voor-beesd-2/

Beesd 4

Na een voortvarende start aan de competitie met vier winstpartijen op rij zit er nu wat zand in de motor van Beesd 4. Na een verliespartij tegen HSSC’61 bleek deze zaterdag WNC 3 een maatje te groot. In een sportieve wedstrijd scoorden de Waardenburgers zes keer en namen de punten verdiend mee naar huis. Voor het elftal van Mark Tuller kan er rustig toegewerkt worden naar de volgende wedstrijd, want de komende twee weken is Beesd 4 vrij.

Beesd VR1

Na een nipte nederlaag tegen Well een week eerder gingen de vrouwen op zaterdag in alle vroegte richting Hei- en Boeicop. Beesd VR1 bleek uitgeslapen en bij de les, want binnen no time stond de ploeg op een 2-0 voorsprong. Wie anders dan Anouk van Eggelen tekende voor beide treffers. Na een kleine opleving van HSSC’61 waarin het team de aansluitingstreffer maakte, was het Beesd VR1 dat de dienst weer uitmaakte. Door nogmaals twee doelpunten van Anouk, twee doelpunten van Sam Grieser en een doelpunt van Lynn Houterman werd er ruim en dik verdiend gewonnen, eindstand 1-7.

Beesd Zondag 2

De titelaspiraties kregen zondag opnieuw gestalte, want ook Wadenoijen werd aan de zegekar gebonden. Voor Beesd Zondag 2 bleek vooral Hans Kroeze op schot, want hij nam met een hattrick de helft van de treffers voor zijn rekening van de ruime 6-0 overwinning. De andere doelpunten werden gemaakt door Rick Bambacht, Joost de Bruijn en Dennis van Bremen.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

SJO Linge Jeugd

Bij de jeugd is de tweede fase van de competitie begonnen, waardoor de teams te maken krijgen met nieuwe tegenstanders. Er werden wisselende resultaten geboekt:

  • Het vlaggenschip van de jeugd, de JO19, stuitte op een sterke tegenstander met RKKSV en ging met 0-7 onderuit
  • De JO17 boekte in een spannende wedstrijd een nipte 4-3 overwinning op RKTVC
  • Met dezelfde cijfers won de JO16-1 van Arkel
  • De JO16-2 had een lastige uitwedstrijd in en tegen Schelluinen en verloor met 6-1
  • In een doelpuntrijke wedstrijd wist SJO Linge Jeugd JO15-1 met 7-4 te winnen van Tricht
  • De SJO Linge Jeugd JO13 reisde af naar Schelluinen en verloor nipt met 4-3
  • Voor de JO13-2 bleek MVV’58 een maatje te groot. Het team uit Meteren ging er met een 10-2 winst vandoor
  • De uitslag 4-3 was vandaag in trek, want ook de JO12-2 won met deze cijfers van Theole
  • In een gelijkopgaande wedstrijd tegen BZC’14 deelde de SJO Linge Jeugd JO11-1 de punten
  • De MO15 won al vaker dit seizoen met ruime cijfers en ook vandaag was het raak. De teller stopte pas bij 8-0

Binnenkort staat het WK voor de deur. Heb jij je al ingeschreven voor de enige echte Beesdse WK-poule?

https://vvbeesd.nl/wk-poule-beesd-van-start/

Bij Herovina – Beesd was fotograaf Jeroen de Bruijn aanwezig, hij maakte enkele wedstrijdfoto’s, waarvoor dank!