,

Weekendoverzicht 28 en 29 januari

Na een korte winterstop mochten vandaag alle seniorenteams van v.v. Beesd aan de bak en ook bij de SJO Linge Jeugd werd er volop gevoetbald. Benieuwd naar de resultaten?

Beesd 1

Voor Beesd 1 werd de competitie hervat uit tegen ASH in Hellouw. In een rommelige eerste helft pakte Beesd 1 de leiding via Jarno van de Water. Vlak na rust vergrootte het elftal van Ben Frehe de marge na een mooie aanval naar twee (eigen doelpunt ASH), maar in het restant van de tweede helft wist ASH de score gelijk te trekken. Zo deelden Beesd en ASH de punten.

Wedstrijdverslag: Beesd trekt punt over de streep tegen ASH

Beesd 2

Na de eerste competitiefase eindigde Beesd 2 net buiten de top 6. In een geheel nieuwe competitie begon men vandaag thuis tegen Brederodes. Beesd 2 kwam juist met 2-0 achter, maar wist dit alsnog recht te trekken. Voor rust maakte Hans Kroeze met een prachtige vrije trap de aansluitingstreffer en na rust scoorde routinier Dyon van Bremen de gelijkmaker. Zo begint de ploeg van Carl Kroeze de tweede competitiefase met een puntje.

Wedstrijdverslag: Beesd 2 laat zien wat veerkracht inhoudt en beloont zich zelf daarmee met een punt

Beesd 4

Beesd 4 bleek goed uitgerust en scherp uit de winterstop te komen. Thuis tegen Tricht 5 wist men niet net de dubbele cijfers te halen, maar de dikke 9-1 overwinning spreekt voor zich. Dion Hol maakte een hattrick, Marc de Keijzer en Jeffrey Hanegraaf scoorden allebei tweemaal. De overige doelpunten werden gemaakt door Mathé Nab en Patrick Verwolf

Beesd VR1

Waar menig team twee weken geleden lekker binnen zat op een regenachtige en waterkoude winterdag kwamen de vrouwen van Beesd al in actie en schoven ze met duidelijke cijfers Arkel VR2 aan de kant met 3-1 (doelpunten van Anouk van Eggelen, Lynn Houterman en Noa Jansen). Afgelopen weekend gaf men deze overwinning een goed vervolg door in Tiel ook RKTVC VR1 aan de zegekar te binden met een 1-2 winst. Topscorer Anouk van Eggelen scoorde eenmaal en ook Noa Jansen wist weer te scoren.

Beesd Zondag 2

Koploper en kampioenskandidaat Beesd Zondag 2 hoopte de titelaspiraties kracht bij te zetten door directe concurrent SCZ 4 te verslaan in Zoelen. Helaas pakte dat anders uit. Beesd Zondag 2 pakte in de tweede helft nog wel de leiding door een doelpunt van Leroy Bronk, maar de gastheren bogen de score om in 2-1 en hielden de punten zo op het eigen sportpark. Een gevoelige tik voor Beesd Zondag 2, maar hopelijk recht men aankomende zondag de rug in en tegen Heerwaarden.

Topscorersklassement

Uitslagen SJO Linge Jeugd: https://vvbeesd.nl/uitslagen-jeugd/

 

Aankomend weekend staat er weer volop voetbal op het programma bij v.v. Beesd. Op Sportpark Molenzicht spelen zaterdag o.a. Beesd 1 en Beesd VR1 thuis om 14.30. Wees dus van harte welkom aankomend weekend!

Het volledige programma:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/