,

Weekendoverzicht 15 en 16 oktober

Na enkele mooie weekenden was het zaterdagochtend aan het begin van het voetbalweekend typisch herfstweer. Gelukkig zat voor verschillende jeugdteams de eerste fase van de competitie er al op en waren ze vrij vandaag. De senioren hoefden pas grotendeels later op de dag aan de bak en niet alleen klaarde het weer op, maar ging voor menig team ook het zonnetje schijnen qua resultaat. Nieuwsgierig naar de resultaten van v.v. Beesd en de SJO Linge jeugd? Lees dan gauw verder!

Beesd 1

Na een week vrijaf kon Beesd 1 afgelopen zaterdag aan de bak tegen titelkandidaat Groot-Ammers. De week rust had Beesd 1 duidelijk geen goed gedaan, want met name de eerste helft was Beesd ver ondermaats. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 6-1 voor Groot-Ammers. Positieve noot is dat Beesd 1 sinds tijden weer eens een penalty wist te verzilveren. Het buitenkansje werd benut door aanvaller Nick van der Burg.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/ruime-nederlaag-voor-beesd-tegen-groot-ammers/

Beesd 2

Zoals bekend speelt Beesd 2 dit seizoen in een sterke competitie en had men ondanks enkele goede wedstrijden nog geen punten. Daar kwam deze zaterdag een einde aan. In een spannende wedstrijd zegevierde het elftal van Carl Kroeze nipt met 0-1 (eigen doelpunt) uit bij GVV’63 in Gameren. Dik verdiende punten voor Beesd 2.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/beesd-2-boekt-een-knappe-overwinning-uit-in-gameren-tegen-gvv63/

Beesd 4

Ook deze zaterdag kon niemand de muur van Beesd 4 breken en hield men voor de vierde keer op rij de ‘0’. In aanvallend opzicht gaat het ook voortvarend, mede door de scoringsdrift van Jordan Meegdes. Met 2 doelpunten bracht hij zijn totaal op 4 dit seizoen en had hij een groot aandeel in de 3-0 winst van Beesd 4. Het andere doelpunt kwam op naam van Marc de Keijzer. Beesd 4 behoudt hierdoor de 100% score na vier wedstrijden

Beesd Zondag 2

Ook Beesd Zondag 2 blijft in de winning mood. Na 2 makkelijke overwinningen stond vandaag de lastige uitwedstrijd in Den Bosch tegen Wilhelmina 7 op het programma. Het duurde lang voordat Beesd 2 het verzet van de Bosschenaren wist te breken, maar in 2e helft pakte men toch de volle drie punten door doelpunten van Jordi van de Water en Joost de Bruin.

N.B. Beesd VR1 kwam afgelopen weekend niet in actie.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

SJO Linge jeugd

Bij de SJO Linge jeugd kwam afgelopen weekend een klein aantal teams in actie. Er werden wisselende resultaten geboekt.

  • De SJO Linge jeugd O17 ging nipt onderuit in Kerkdriel tegen DSC (2-0)
  • Voor de JO12-1 was SCZ uit Zoelen een maatje te groot, 2-8 nederlaag
  • Ook de JO12-2 bleek vandaag tegen een pittige tegenstander te moeten. In Waardenburg werd er veelvuldig gescoord (18-2 verlies)
  • De JO11-1 was in vorm afgelopen zaterdag en boekte een mooie en overtuigende 7-0 overwinning tegen Vuren
  • De MO15 waren gewaagd aan tegenstander SCG’18 uit Sint-Michielsgestel. Na afloop stond de paalstand op het bord (1-1)
  • Voor JO7-1 stond er een oefenwedstrijd gepland en deze werd met dubbele cijfers gewonnen van Heukelum (10-0)

Aankomend weekend staat er een beker/inhaalprogramma gepland. Bijna alle teams van Beesd zijn vrij. Alleen de cupfighters van Beesd Zondag 2 komen in actie. Zij mogen op de vroege zondagmorgen strijden om een plek in de volgende ronde in Kerkdriel tegen DSC 5. Aftrap 10.00

Bij Beesd 1 debuteerden Deacon Kemker en Thijs van Lith van de JO19

Mels van den Broek kijkt vol spanning toe in slotfase

Moe, maar voldaan loopt Beesd 2 van het veld na de knappe overwinning tegen GVV’63

De vierde winst op rij werd door Beesd 4 goed gevierd

Joost de Bruijn en Jordi van de Water waren met beide een doelpunt belangrijk voor Beesd Zondag 2

 

Het bier laat zich niet alleen met carnaval prima smaken in Den Bosch, zo blijkt