,

Weekendoverzicht 12 en 13 november

Menig speler had een vrije dag genomen voor ̶d̶e̶ ̶1̶1̶e̶ ̶v̶a̶n̶ ̶d̶e̶ ̶1̶1̶e̶  om fit te zijn voor de zaterdag en dat betaalde zich gezien de resultaten van Beesd 2 en Beesd VR1 zeker uit. Beide ploegen boekten een ruime overwinning. Helaas waren er ook minder resultaten. Zo ging Beesd 1 voor de vierde keer op rij onderuit en leed Beesd Zondag 2 zijn eerste nederlaag deze competitie. Lees gauw verder voor het complete overzicht!

Beesd 1

Vorige week werd er ruim verloren van koploper Herovina en ook vandaag kon het elftal van Ben Frehe aan de bak. Ook Unitas heeft de ambitie om te promoveren. Dat was terug te zien aan de wedstrijd. Beesd kwam er geen moment aan te pas en leed een terechte nederlaag.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/beesd-komt-er-geen-moment-aan-te-pas-tegen-unitas/

Beesd 2

Na de smadelijke nederlaag tegen OJC Rosmalen kwam vandaag NOAD’32 op bezoek. Deze ploeg stond onder Beesd op de ranglijst, dus men zou goede zaken doen bij een overwinning. In die opdracht slaagde het team van Carl Kroeze met verve, want het boekte een afgetekende 5-1 overwinning. Grote man was goalgetter van weleer Jeroen van Gameren met een hattrick. Ook zijn neefje Bram Kroeze kwam tot scoren en Igor Bassa scoorde zijn eerste van het jaar uit een hoekschop.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/beesd-2-boekt-ruime-overwinning-op-noad32/

Beesd VR1

De vrouwen van Beesd zijn op stoom de laatste weken. Nadat vorige week HSSC’61 met duidelijke cijfers aan de kant werd gezet (7-1 winst voor Beesd), moesten vandaag de vrouwen van SVS’65 eraan geloven. Net als Beesd 2 won Beesd VR1 met 5-1. Ook hier kon een hattrick genoteerd worden. De oplettende lezer zou misschien de naam van Anouk van Eggelen hier verwachten, maar zij kwam vandaag 1 keer tot scoren. Nee, vandaag was de topschutter van Beesd VR1 Lynn Houterman met een fraaie hattrick. De andere treffer kwam op naam van Fleur van Breemen uit een mooie vrije trap.

Beesd Zondag 2

Na twee opeenvolgende nederlagen van Beesd 4 was alle hoop gevestigd op Beesd Zondag 2 voor het behouden van een ongeslagen status, maar helaas vond het zondagteam zijn Waterloo tegen SCZ 4. In een zeer matige pot hoopte men in de slotfase nog op een punt door twee treffers van Hans Bats, maar gezien het wedstrijdbeeld was dat teveel van het goede geweest. De punten gingen dan ook mee terug naar Zoelen, waardoor ook Beesd Zondag 2 geen 100% score meer kan overleggen.

N.B. Beesd 4 was vrij afgelopen weekend en ook aankomend weekend kunnen de voetjes van het team van Mark Tuller omhoog, want ook dan zijn ze vrij.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

SJO Linge Jeugd

Ook door de jeugd werd er afgelopen weekend volop gevoetbald:

  • Het publiek bij de JO16-1 kon het telraam erbij pakken in Ammers, want er werd gewonnen met 8-4 door de SJO Linge Jeugd
  • De JO16-2 bleek een meer gelijkwaardige tegenstander te treffen vandaag, want de punten werden gedeeld met Jan van Arckel (3-3)
  • Na een 100% score in eerste competitiefase gaat de JO15-1 door met waar ze gebleven waren: winnnen! Ook SC Everstein moest er vandaag aan geloven al was het zeer spannend (3-2 winst).

Lees ook het wedstrijdverslag van deze wedstrijd: https://vvbeesd.nl/everstein-jo15-1-sjo-lingejeugd-o15-1/

  • De SJO Linge Jeugd JO13 had er zin in vandaag, want men haalde de dubbele cijfers thuis tegen Sliedrecht, 10-1!
  • In een doelpuntrijke wedstrijd speelde de JO12-2JM gelijk tegen de leeftijdsgenoten van MVV’58 (4-4)
  • De JO-11 stuitte vandaag op een sterke tegenstander in de vorm van Asperen ging met 6-1 onderuit
  • De meiden onder 15 zijn aan een sterk seizoen bezig en trokken die lijn vandaag door. Wadenoijen werd met 7-1 verslagen

Programma aankomend weekend:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/

 

Aankomend weekend wordt er niet alleen gevoetbald, maar staat er ook een heuse Ladies Bingo op het programma aankomende vrijdagavond. De bingokaarten blijken populair, want het is helemaal uitverkocht! Het belooft dus een leuke en gezellige avond te worden.

 

Volgende week maandag begint voor het Nederlands elftal het WK in Qatar. Om 17.00 trappen de Oranje Leeuwen af tegen Senegal. Schrijf je nog snel in voor de WK-poule!

https://vvbeesd.nl/wk-poule-beesd-van-start/