Weekendoverzicht 11 en 12 februari

Na een minder weekend een week eerder was menig team bij Beesd uit op eerherstel. Voor een aantal teams kwam dat eerherstel er, 1 team was vrij en 1 team zal zich deze zaterdag toch anders hebben voorgesteld. Een terugblik

Beesd 2

In de tweede competitiefase stuit Beesd 2 op nieuwe onbekende tegenstanders en vandaag bleek dat een sterke ploeg te zijn in de vorm van Lekvogels. Beesd 2 kwam er aan niet te pas en het was aan sterk keeperswerk van Hidde te danken dat lange tijd de schade nog beperkt bleef. In de tweede helft scoorde Jeroen van Gameren nog de eretreffer, maar er werd met 1-5 verloren.

Beesd 4

Beesd 4 had een gemakkelijke middag. Tegen een schier onzichtbare tegenstander kwam het elftal van Mark Tuller geen moment in de problemen, hield men de 0 en werd er met 3-0 gewonnen. Dat Mathé ‘Yilmaz’ Nab een hattrick gemaakt zou hebben, kon helaas niet geverifieerd worden.

Beesd VR1

Uit tegen Arkel VR2 bleken doelpunten schaars. Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe en dus eindigde wedstrijd, zoals deze begon in 0-0.

Beesd Zondag 2

Na twee nederlagen was Beesd Zondag 2 gebrand op een overwinning thuis tegen BZS. Die overwinning kwam er, al bood BZS goed tegenstand. Coen Verwolf, Rick Bambacht en Jurgen Gordijn kwamen tot scoren en zorgden zo voor een 3-0 overwinning.

N.B. Beesd 1 was vrij afgelopen weekend.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

SJO Linge Jeugd

Bij de jeugdteams waren er een aantal fraaie overwinningen afgelopen weekend. Zo won JO16-2 knap de uitwedstrijd bij Theole JO16-1 met 0-3, JO13-1 won met dubbele cijfers (10-0) van LRC en de JO11-2 zelfs met 16-1 thuis tegen GVV’63. Ook de JO12-2 en MO17-1 wisten afgelopen weekend de volle drie punten te halen.

 

De v.v. Beesd VoetbalQuiz!

Op vrijdagavond 17 maart wordt de enige echte v.v. Beesd VoetbalQuiz georganiseerd. Trommel je vrienden op en geef je zo snel mogelijk op! Inschrijfgeld is slechts een tientje en voor de grootste voetbalkenners is er een mooie prijs aan het einde van de avond!

Inschrijven voor de VoetbalQuiz

Aankomend weekend

Alle seniorenteams zijn aankomend weekend vrij van voetbal en zullen waarschijnlijk voornamelijk richting het zuiden reizen om carnaval te vieren. Bij de jeugd komen wel een aantal teams in actie.

Het volledige programma:

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/