,

Weekend met wisselende resultaten

Op een zonnige voorjaarsdag werden er wisselende resultaten geboekt door de seniorenteams van v.v. Beesd. 2 teams wonnen, 1 team speelde gelijk en 2 teams verloren. Perfect in balans dus.

Beesd 1

Na een week eerder in het laatste kwartier nog flink verloren te hebben van titelfavoriet Groot-Ammers werd er vandaag afgereisd naar Giessenlanden voor de uitwedstrijd tegen Peursum, ook een hoogvlieger. Lange tijd kon Beesd goed mee, maar er werd gerust met een 1-0 achterstand. Net als vorige week werd er alsnog een ruime nederlaag geleden, 5-0. de vele tegendoelpunten in de eindfase beginnen daarmee toch licht zorgelijk te worden.

Wedstrijdverslag: Beesd weer met grote cijfers onderuit

Beesd 2

Net als Beesd 1 speelde het elftal van Carl Kroeze uit tegen Peursum. Het 2e boekte een beter resultaat. Door een doelpunt van Guus van der Leije werden de punten gedeeld, 1-1. Een knap resultaat waardoor men goed meedoet in de 2e klasse.

Beesd 4

Beesd 4 speelde als enige afgelopen weekend thuis en deed dat met verve. Eerder dit seizoen werd er nog verloren van HSSC’51, maar vandaag bleven de punten op Sportpark Molenzicht. Door doelpunten van Sven van Heesewijk en Leon Wibbeke werd er knap met 2-1 gewonnen.

Beesd VR1

Voor de dames van Beesd stond de lastige uitwedstrijd tegen Well op het programma. Deze tegenstander doet bovenin mee en dat was vandaag ook terug te zien op het veld. Well nam een ruime 3-0 voorsprong, Lynn Houterman tekende nog wel voor de eretreffer en bepaalde zo de eindstand op 3-1.

Beesd Zondag 2

Het zondagteam doet nog steeds mee om de titel, maar heeft het niet meer in eigen hand. Om druk uit te oefenen op koploper Theole moet het elftal zelf elke week winnen. In die opdracht slaagde het in Kerkdriel tegen DSC. Op een weiland met een aantal kalklijnen boog men na de rust een 1-0 achterstand om een 1-4 overwinning. Topschutter was Rens Bronk met een hattrick. Jurgen Gordijn maakte het vierde doelpunten.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

V.V. Beesd Voetbalquiz een groot succes op vrijdagavond 17 maart.

Afgelopen vrijdag was er de enige echte v.v. Beesd Voetbalquiz. Het bleef spannend tot het einde. Nadat de punten waren geteld, werd de uitslag bekendgemaakt. De poedelprijs ging naar Oh Johnny. De 3de prijs was voor ‘de Lingekikkers’. Plaats 2 was voor ‘FC Limoncello’. Maar de trofee voor de 1e plaats ging, met slechts 3 punten verschil, geheel terecht naar ‘de Linge Flamingo’s’.

Vrijdag 17 maart, v.v. Beesd Voetbalquiz

 

Aankomend weekend staat er weer volop voetbal op het programma bij v.v. Beesd. Op Sportpark Molenzicht spelen zaterdag o.a. Beesd 1 en Beesd 2 thuis. Wees dus van harte welkom aankomend weekend!

 

Het volledige programma:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/