Het weekend van 4 en 5 februari, een weekend om snel te vergeten

Nadat een week eerder bijna alle Beesdse teams een resultaat haalden tegen hun opponenten werd dit weekend er eentje om misschien maar snel te vergeten.

Beesd 1

Na het knappe punt een week eerder stond vandaag de thuiswedstrijd tegen SVS’65 te wachten. Hoewel de wedstrijd qua evenwicht gelijk opging, waren de gasten uit Spijk beduidend een stuk effectiever voor de goal. Waar Beesd geen enkele keer scoorde, deden de Spijkenaren dat drie keer, 0-3 dus.

Wedstrijdverslag: Efficiënt SVS’65 zet Beesd te kijk

Beesd 4

Het enige lichtpuntje dit weekend bleek Beesd 4. Na de zeer ruime 9-1 overwinning vorige week tegen Tricht 5 werd vandaag gespeeld tegen de andere gemeentegenoot G.V.V. in Geldermalsen. Mathé Nab tekende voor het enige Beesdse doelpunt dit weekend en droeg daarmee bij aan het gelijkspel van zijn team, 1-1.

Beesd VR1

De vrouwen troffen vandaag de nog ongeslagen koploper HRC’14 VR1 en het werd vandaag wel duidelijk waarom deze ploeg fier bovenaan staat. Na 90 minuten stond er een afgetekende 0-10 op het bord voor de Hurwenen Rossum Combinatie.

Beesd Zondag 2

Beesd Zondag 2 is niet al te best uit de winterstop gekomen. Werd er voor de winterstop slechts een keer verloren en ging de ploeg aan kop, verloor het na de winterstop beide wedstrijden tot nu toe. Afgelopen zondag bleek Heerewaarden 2 met 1-0 te sterk voor het zondagteam en moet het voorlopig de koppositie laten aan Theole 2.

SJO Linge Jeugd

De gecombineerde jeugdteams presteerden beduidend beter. Zo wisten de JO16-1, JO13-1, JO12-2 en JO11-2 allen hun wedstrijden te winnen.

Uitslagen SJO Linge Jeugd: https://vvbeesd.nl/uitslagen-jeugd/

 

Aankomend weekend

Er weer volop voetbal op het programma bij v.v. Beesd. Op Sportpark Molenzicht spelen zaterdag o.a. Beesd 2 en Beesd 4 thuis en op zondag komt Beesd 2 thuis in actie. Het belooft een zacht winterweekend te worden, dus wees van harte welkom!

Het volledige programma:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/