Beste leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers,

De vakantie staat voor de deur en na de vakantie gaan we van start met het nieuwe seizoen. Hopelijk een seizoen waarin we gewoon lekker kunnen trainen en voetballen.

Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Ook in het nieuwe seizoen hebben we jullie weer keihard nodig om alles georganiseerd te krijgen.

We vertrouwen erop jullie ook weer te zien om de vrijwilligers taken op te pakken.

Komend seizoen starten we met 12 punten die als volgt verdeeld kunnen worden:

Bardienst:     (inschrijven via voetbal.nl app).

Donderdagavond     19:30 – 22:00 uur   3 punten

Donderdagavond     22:00 – 00:00 uur   3 punten

Zaterdagochtend     08:00 – 12:30 uur   4 punten

Zaterdagmiddag      12:30 – 17:00 uur   4 punten

Zaterdagavond        17:00 – 21:00 uur   4 punten

Klusochtend: (aanmelden bij vrijwilliger@vvBeesd.nl)

Zaterdagochtend    08:00 – 12:30 uur   4 punten

Wedstrijden fluiten: (aanmelden bij vrijwilliger@vvbeesd.nl)

Junioren                 per wedstrijd           2 punten

Senioren                 per wedstrijd           2 punten

Leider/trainer: (aanmelden vrijwilliger@vvbeesd.nl) 12+ punten

De inschrijving voor de bardienst is open gesteld.

Schrijf jezelf in en voorkom dat je door ons wordt ingeroosterd op momenten dat het niet uitkomt.

Vanaf 1 augustus gaan wij de openstaande diensten 1 a 2 maanden vooruit inroosteren.

Iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven of nog geen uren heeft gemaakt komt als eerste aan de beurt.

Zorg dus ook dat je voorkeuren goed staan, dan proberen wij je eerst in deze dienst te roosteren. Lukt dat niet dan krijg je een andere dienst toegewezen.

Let op! Wanneer je ingedeeld staat en je verhinderd bent, dien je zelf voor vervanging te zorgen of te ruilen. Dit kan ook via de app.

Bij het niet op komen dagen en het niet draaien van je uren, zijn de reglementen na te lezen op de site van v.v. Beesd in het vrijwilligersreglement.

VANAF NU ZELF INSCHRIJVEN VOOR JE BARDIENST – Voetbal Vereniging Beesd (vvbeesd.nl)

Een fijne vakantie en we zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet,

Ardy Huigen en Mirjam de Keijzer