,

Voordelig tanken en v.v. Beesd sponsoren met Tamoil Clubsparen

Korting op jouw tankbeurt en tegelijkertijd v.v. Beesd sponsoren, wie wil dat nou niet!

Jarenlang konden v.v. Beesd leden via de Tamoil clubactie al tanken en tegelijkertijd de clubkas van  v.v. Beesd spekken, maar nu is er iets nieuws, Tamoil Club sparen! Initiatiefnemer voor v.v. Beesd is natuurlijk Dick Dokman van Autobedrijf Dokman waar een Tamoil tankstation gevestigd is.

Hoe werkt Clubsparen?

Club sparen is een fantastische kans voor leden en medewerkers om – naast het extra tankvoordeel dat zij als ‘clubleden’ zelf ontvangen – tegelijkertijd sparen voor hun ‘club’ bij gebruik van de gratis Tamoil app.

De Tamoil app is speciaal ontwikkeld om particuliere klanten bij Tamoil stations extra voordeel te bieden. Geen spaarkaart of ander ingewikkeld systeem. Direct extra korting aan de pomp. Heb je een uitnodiging van je club ontvangen om mee te doen? Spaar nu dan ook voor onze club.

Welk voordeel heb je als clublid en welk voordeel heeft onze club?

Je pakt direct extra tankvoordeel aan de pomp. Dit voordeel bestaat uit:

  • Welkomstkorting van 5 cent extra korting per liter, de eerste 2 transacties.
  • Daarna 1 cent extra korting per liter, elke tankbeurt.
  • Na elke 350 liter weer 5 cent extra korting per liter (op de volgende tankbeurt).

Voor iedere liter die getankt wordt ontvangt onze club een vergoeding. Via de Tamoil app zie je als lid precies hoeveel liter je getankt hebt voor de club.

Hoe doe ik mee aan Clubsparen?

Door via de organisatie die je uitnodigt mee te doen aan Club sparen ontvang je deze week een unieke clubcode in de mailbox. Download de gratis Tamoil app, vul deze unieke code in onder “Club sparen” in het hoofdmenu van de app en tanken maar!

Vragen of geen code ontvangen?

Stuur een mailtje naar communicatie@vvbeesd.nl.