,

Van Alphen AGF & de firma Vogelaar-Vredehof houden spelers van Beesd gezond

Mark van Alphen (mede eigenaar van eerstgenoemde bedrijf) en Emiel Vogelaar, vestigingsmanager van het tweede bedrijf zitten beiden al hun hele leven in het fruit.

Mark doet dit samen met zijn vader en een team van enthousiaste medewerksters. Op menige markt kom je Van Alphen AGF tegen. Zoals bijv. op woensdag op het dorpsplein in Beesd van 07:30 tot 18:00 en op Vrijdag op de weekmarkt van Geldermalsen van 07:30-13:30

Altijd goed gehumeurd en met de beste producten. Een bewijs hiervan laat onderstaand artikel zien van enkele jaren geleden.

**********************************************************************************

Groenteman Van Alphen beste van Nederland

RUMPT – Van Alphen groente & fruit uit Rumpt heeft de titel Beste Groenteman van Nederland gewonnen. De prijs werd deze week toegekend tijdens de AGF Detailbeurs in Houten. Van Alphen bleek bij diverse bedrijfsbezoeken en bij de laatste opdrachten tijdens de beurs de meeste punten te hebben verzameld in de categorie markthandel.

**********************************************************************************************************************************************************************

Vogelaar Vredehof  kennen jullie wellicht van het pand langs de A2. Zij hebben zich 11 jaar geleden daar gevestigd en werken sindsdien met een team van 100 medewerkers hard om het beste hardfruit bij de consumenten te krijgen. Ze hopen aankomende tijd wat meer betrokken te raken bij de omgeving.

HISTORIE

Al in 1932 startten de broers Theodoor en Leendert Vogelaar de cultuuronderneming Vredehof. Na de tweede wereldoorlog specialiseerden zij zich in hardfruit en plantten het hele bedrijf in met appel- en perenbomen. Eind jaren zestig werden de eerste contacten met de supermarkt gelegd en sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. De handel-, verpakkings- en distributieactiviteiten zijn in de loop der jaren sterk uitgebreid en over de hele wereld worden klanten bediend door Vogelaar. De wortels in de boomgaard maken Vogelaar een deskundige en betrouwbare partner. Daarnaast zijn ook inkoop en marketing de laatste jaren een grote toegevoegde waarde gebleken voor onze klanten.

Wekelijks ontvangt v.v. Beesd van beide bedrijven het nodige verse fruit . Niet alleen voor de junioren maar ook voor de senioren. Als bestuur van Beesd zijn wij hier zeer dankbaar voor en willen wij Emiel en Mark dan ook heel hartelijk danken.

Voor meer info zie:  www.vogelaar.com