Beste leden van Voetbal Vereniging Beesd,
 
We zijn er weer met zijn allen aan toe, een welverdiende vakantie voor rust, plezier ontspanning, genieten en wat bezinning. Na een hectische start vanuit de Corona periode is er door vele vrijwilligers weer een actieve vereniging tot stand gekomen. Dat niet alles gelukt is of vlot verliep zullen we na zo’n periode voor lief moeten nemen, maar vanaf nu zullen we wel moeten streven naar een mooie start van het nieuwe seizoen in augustus. Enkel samen met ALLE leden is dit mogelijk en gaat het bestuur er van uit dat dit ook gaat lukken. Zeker nu met de samenwerking jeugd r.v.v. Rhelico en v.v. Beesd ligt er een mooie uitdaging voor het komend jaar waarbij al ca. 75 jeugdleden van r.v.v. Rhelico ingedeeld zijn in de samenwerking met v.v. Beesd
 
Om dit te faciliteren komen er na de vakantie enkele tijdelijke units bij en heeft de business club zijn jaarlijkse bijdrage toegezegd voor de LED verlichting van veld 4.
 
Dank aan alle bedrijven in de businessclub!
 
Ook kunnen we melden dat het contract van onze hoofdsponsor de Jong Zuurmond met 3 jaar is verlengd door Gerrit en Erica Zuurmond, ook hier onze dank voor!
 
Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie toe en zien we vol vertrouwen het nieuwe seizoen met vele uitdagingen tegemoet.
 
Namens het bestuur.
 
Met vriendelijke groet,
 
Max Kroeze