,

v.v. Beesd Covid-19 update 28 september

Beste leden, ouders en verzorgers.

Op 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verscherpt.

Voor de sport houden deze maatregelen in dat vanaf 29 september voor een periode van drie weken geen publiek meer welkom is bij sportwedstrijden en trainingen van zowel profs als amateurs. De sportkantines gaan in deze periode dicht.

Vanzelfsprekend blijft het belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Wat betekent dit voor onze vereniging;

  • Kantine is de komende 3 weken dicht (de maatregelen van het kabinet gelden vooralsnog tot en met dinsdag 20 oktober)
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd en training dienen zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten.
  • Tijdens trainingen zijn er geen toeschouwers toegestaan op onze sportaccommodatie.
  • Bij thuiswedstrijden maximaal 4 personen begeleiding per team en zijn er verder geen toeschouwers toegestaan.
  • Bij uitwedstrijden het aantal ouders/verzorgers per team beperken tot maximaal 1 ouder per 3 kinderen. Bij uitwedstrijden vallen ouders/verzorgers/chauffeurs onder teambegeleiding en mogen dus wel kijken naar de wedstrijd.

De op 28 september door het kabinet afgekondigde maatregelen zijn hier te vinden en de veel gestelde vragen voor de sport hier.

Vanzelfsprekend zullen wij de berichtgeving rondom het Coronavirus nauwlettend volgen en jullie informeren bij nieuwe ontwikkelingen.

Met sportieve groet,

Bestuur en Jeugdcommissie vv Beesd.