Dankzij de aangekondigde versoepelingen hebben we het gewenste perspectief op een normaal en volwaardig seizoen 2021/’22, inclusief toeschouwers langs de lijn.

Naleven van de coronaregels kunnen wij als bestuur, trainers en vrijwilligers niet alleen doen.

Spreek elkaar aan als het niet helemaal goed gaat en neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan de regels te houden.

Gebruik je gezonde verstand!
Met ingang van zaterdag 26 juni 2021 is het ook weer toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie.

Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Vanaf die datum is het voor de senioren ook weer toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Hiermee ligt de weg open voor een heerlijke voetbalzomer en een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Belangrijk hierbij: neem voldoende tijd om weer ‘op te trainen’ en toe te werken naar een normale trainings- en wedstrijdintensiteit.

Lees hier het gewijzigde corona protocol met ingang van zaterdag 26 juni 2021

Het bestuur Voetbal Vereniging Beesd