, ,

Trainer Kroeze begint met een 0-3 achterstand voor aanvang van de wedstrijd

Trainer Kroeze begint met een 0-3 achterstand voor aanvang van de wedstrijd
Nadat zijn dochter het zwarte goud was vergeten voor Carl was het maken van een opstelling zonder shaggie een stuk lastiger. Echter begonnen de mannen van het grote 2e goed aan de wedstrijd, zo kreeg Mels na een goede voorzet een Kopkans die werd gemist. Echter kwam Beesd met de schrik vrij nadat een speler van Nivo Sparta een niet te missen kans mis schoot. Jelle was op het verkeerde been gezet, maar gelukkig werd er vanaf twee meter over geschoten. Na een half uur spelen kreeg Rik Smits nog de kans op 1-0 echter werd deze weer goed gestopt en bleef het 0-0. Voor rust was er nog een flipperkast aanval. Bijna heel Beesd heeft de 1-0 op zijn schoenen gehad maar niemand wist het netje te vinden. Mede door een aantal katachtige reddingen van Jelle en een hoop gemiste kansen gingen de mannen van Carl Kroeze rusten met een 0-0 tussenstand.
Na de rust was er weinig meer over van het goede voetbal van het tweede. Nadat Rick Smits de gouden kans op 1-0 misten werd er kort daarna de 0-1 voor Nivo Sparta gescoord. De bal werd enigszins simpel door de verdediging gestoken waardoor er een 1 tegen 1 situatie ontstond die werd afgerond. Kort daarna kreeg Beesd uit de corner de 0-2 tegen. Het dieptepunt moest helaas nog komen. Mike van Niks, die helaas geblesseerd is, zorgde voor veel onrust langs de lijn. Niet omdat het voetbal zo goed was, maar doordat zijn kapsalon niet goed viel. Verder viel er weinig meer te beleven en eindigde de wedstrijd in een 0-2 nederlaag. Een teleurstellend resultaat waar zeker meer in had gezeten.
Na het succes van vorige week, heeft het rubriekje van Mels en Guus een vaste naam gekregen binnen de wedstrijd verslagen. Volgens hun onder de naam: ‘de wekelijkse vieze analyse’.
Mels van den Broek: “Gelukkig is Carl sinds vorige wedstrijd een stuk slimmer geworden en heeft hij mij een verdiend basisplekje gegeven.
Eerste 5 minuten aan het slapen maar daarna begonnen we lekker te voetballen.
Tot mijn schrik mocht ik na de rust de rest van de kraker vanaf de bank meemaken.
0 punten na 3 wedstrijden is niet echt iets om naar huis te schrijven maar ik ben er overtuigd van dat we voor de winterstop de eerste paar punten wel binnen hebben.”
Guus van der Leije: “Al met al een vermoeiende wedstrijd. Betere ploeg, maar toch zonder punten aan het einde. Had de 3 punten beloofd, die worden wegens succes een week verlengd. Dus; volgende week 3 punten in het tassie.”
Wij verkiezen dan ook als wekelijke Man of the Match niemand minder dan…..
Bram Wakker!
Bram speelde vandaag als rechtshalf een erg stabiele wedstrijd. Terwijl we allemaal uit waren op een goal, stond Bram met z’n nieuwe Dyson even het middenveld vakkundig te stofzuigen. Ondanks de vermoeidheid bleef Bram deze week trouw en heeft de 90 minuten uitgespeeld. Dit maakt hem de man of the match van deze week.
Op 15 oktober zal de volgende uitdaging voor Beesd staan te wachten. Om 12:30 zal er gevoetbald worden tegen GVV’63 2. De mannen uit Gameren staan momenteel op 4 punten, waar Beesd nog wacht op de eerste punten.