,

Topweekend voor Beesd!

Het was een topweekend voor Beesd. Alle zaterdagteams pakten de volle buit en op zondag pakte Beesd 2 een belangrijk punt, terwijl Beesd 1 een weekend teambuilding had. Lees gauw verder voor een overzicht van het afgelopen weekend.

Beesd 2

Na een midweekse overwinning op Arkel door twee doelpunten van Sven de Goei reisde het elftal van Carl Kroeze vandaag af richting Meerkerk. Al vroeg pakte Beesd de leiding en breidde deze uit tot 0-2 door twee doelpunten van Rick Smits, maar vlak voor rust trok SV Meerkerk nog de stand gelijk. In de tweede helft kroonde Jesse van Lith zich tot matchwinner met de 2-3. Een knappe overwinning voor het tweede dat hierdoor bovenin meedoet in de voorjaarscompetitie.

Beesd 4

Na een aantal weken rust mocht Beesd 4 weer aan de bak tegen Nivo Sparta 7 op Sportpark Molenzicht. Door personele problemen was er versterking vanuit Zondag 2 in de vorm van Ron van Leerdam en Sanne Krijnen en dit bleek een schot in de roos. Zij kwamen allebei tot scoren en ook Mathé Nab en Marc de Keijzer wisten het netje te vinden, waardoor er een fraaie 4-1 overwinning werd geboekt.

Beesd VR1

Bij de vrouwen van Beesd bleek topschutter Anouk van Eggelen eens te meer het vizier op scherp te hebben. Al snel bracht ze Beesd aan de leiding met twee doelpunten en niet veel later zette Mandy de Ruiter de vrouwen zelfs op een 0-3 voorsprong uit tegen ASH. Nadat ASH iets terugdeed, was het slotakkoord voor Anouk en met haar 16e treffer dit seizoen bracht ze de eindstand op 1-4.

Beesd Zondag 2

Beesd Zondag 2 is verwikkeld in een hevige titelstrijd en vandaag trad men in Tiel aan tegen koploper Theole. Na een achterstand boog men in de tweede helft de wedstrijd om, maar verder dan een belangrijke gelijkmaker van Randy den Hartog kwam het team niet. Niettemin een belangrijk punt met het oog op de koppositie. Het zal nog lang spannend blijven met drie teams binnen twee (verlies)punten van elkaar.

N.B. Beesd 1 was vrij afgelopen weekend. In het kader van teambuilding stond er een trip naar Leuven gepland om de plaatselijke profs te aanschouwen. Het was een succesvol weekend, al kwam niet iedereen ongeschonden uit de (nachtelijke) strijd.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

SJO Linge Jeugd

Ook de gecombineerde jeugdteams hadden een succesvol weekend, waarin geen enkel team verloor. De MO17-1 en JO12-2 wonnen ruim met 7-0, de JO11-2 met 5-3 en de JO11-1 met 3-2. Drie teams speelden gelijk, namelijk de JO19-1, JO16-1 en de JO15-1.

 

De v.v. Beesd VoetbalQuiz!

Op vrijdagavond 17 maart wordt de enige echte v.v. Beesd VoetbalQuiz georganiseerd. Trommel je vrienden op en geef je zo snel mogelijk op! Inschrijfgeld is slechts een tientje en voor de grootste voetbalkenners is er een mooie prijs aan het einde van de avond! Er zijn nog maar drie plaatsen vrij!

Inschrijven voor de VoetbalQuiz

 

Aankomend weekend staat er weer volop voetbal op het programma bij v.v. Beesd. Op Sportpark Molenzicht spelen zaterdag o.a. Beesd 1 en Beesd 2 thuis. Wees dus van harte welkom aankomend weekend!

Het volledige programma:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/

 

Enkele foto’s van afgelopen weekend