SVS en Beesd delen de punten

BEESD- v.v. Beesd en SVS’65 hebben zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld. Door dit gelijkspel staat Beesd nu 7e met 13 punten en SVS 5e met 18 punten. ,,Een terecht gelijkspel; beide ploegen hadden ongeveer vijf kansen in de gehele wedstrijd dus 1-1 is terecht”, aldus Beesd-trainer Dick Wammes.

In de eerste helft was SVS de betere ploeg en speelde Beesd,,met de handrem erop”. Dit resulteerde in een paar goede kansen voor de bezoekers en ook de terechte 0-1 door Jeremy de Vries in de 24ste minuut. Na deze 0-1 kreeg SVS meerdere keren de mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden maar dit lukte verder niet. Tegen het einde van de eerste helft kwam Beesd wat meer opzetten maar bleef SVS de betere.

In de tweede gedeelte van de ,,derby die niet als echte derby voelde” nam Beesd het initiatief over en drong het SVS terug. In de 60ste minuut kreeg Beesd een penalty na een handsbal in het zestienmetergebied en deze werd binnengeschoten door Kevin Kruissen. Na deze verdiende gelijkmaker bleef Beesd iets beter dan SVS maar echt hele gevaarlijke kansen werden er niet meer gecreëerd en zo bleef het bij 1-1.

Volgende week speelt Beesd uit tegen nummer twee SV Noordeloos en SVS thuis tegen koploper Asperen.