Sterker Beesd VR1 verliest 1-0 van Lekvogels

Om 12.15 trapten we af. Over en weer ging het spel vanaf de eerste seconde. Door een mooie schijnbeweging van Mandy kwam de bal via Nancy op Anouk die Daisy de diepte instuurde. Helaas zette haar nichtje van Lekvogels veel druk en resulteerde dit op een schot naast doel. Beesd was meer op de helft van Lekvogels het eerste kwartier.
De keepster van Lekvogels snapte het keepen niet helemaal en toen ze voor de tweede keer een achterbal uit haar handen inschoot kregen de dames van Beesd een indirecte vrije trap. Anouk nam deze vrije trap maar door de volledig bezette achterlijn in het doel kwam de bal twee maal tegen de muur maar helaas niet in het doel.
Vlak hierna schot op het goal van Beesd maar Ellis tikte deze er vaardig uit. Geen paniek!
Een brilstand met de rust.
Tweede helft en zonder aangeboden thee of limonade gingen de dames het veld weer op. Vrij snel had Beesd weer een aanval waarbij de keepster van Lekvogels het nodig vond om aan Fleur te hangen maar de scheids vond dit geen penalty.
Helaas werd de actie van Denise met goal afgekeurd wegens buitenspel.
Debutant Fenne van mo17 had nog een schot op goal en vlak hierna kwam Lekvogels één op één met Ellis die wederom haar doel schoon hield. Anouk nog een grote kans maar de bal raasde net te hard voor het goal en voor haar langs. Wat er eerder bij Fleur gebeurde was andersom voor Lekvogels wél een penalty wat resulteerde in de 1-0… wat een pech. De meiden van Beesd bleven ervoor gaan en door een mooie actie van Anouk werd Denise aangespeeld die helaas een 100% kans miste.
Lekvogels kwam weer terug en had hierna de 100% kans echter dook Ellis mooi op de bal en weerhield ze ze van scoren.
Al met al een spannende wedstrijd om naar te kijken met een bittere nasmaak van de eindstand.
24 oktober hopen wij thuis te mogen spelen tegen Peursum om 12.30. ⚫️🔴
Echter zijn wij bang dat deze niet door kan gaan vanwege de verscherpte maatregelen. 🤐