, ,

SJO Lingejeugd JO15-1 speelt gelijk tegen SWV JO15-2 (2-2)

Na een week onze wonden gelikt te hebben stond voor vandaag de uitwedstrijd tegen SVW JO15-2 op het programma. Geen Rodenburg en/of andere festiviteiten een meer dan acceptabel tijdstip om te verzamelen; dit kan niet misgaan. Wederom was de opdracht om direct na het eerste fluitsignaal fel/actief van start te gaan. Dit keer volgden de boys echter wel braaf betreffende opdracht op.  

Al vrij snel werd het duidelijk dat beide partijen elkaar in evenwicht zouden kunnen houden en zo geschiedde.

Igor wist een vrije trap snoeihard binnen te schieten, 0-1 

Lang hebben we niet kunnen genieten van onze voorsprong, vanuit een corner werd de bal door SVW simpel binnengelopen 1-1 

Bobby wist accuraat te reageren op een afvallende bar uit een corner en de doelman van SVW te passeren 1-2 

Ook deze voorsprong was van korte duur aangezien na 8 minuten de 2-2 op het scorebord stond na wat miscommunicatie bij onze jongens achterin. 

 De laatste 10 minuten van de wedstrijd hebben wij toch zeker nog een 6 grote kansen gehad maar wederom wilde de bal er simpelweg niet in. (SVW had een engeltje op de lat en paal)

Met een trotse coach en een punt uit het koude winderige Gorinchem afgereisd richting het altijd warme pittoreske Beesd.  

Komende zaterdag mogen we het thuis opnemen tegen Asperen. Hopelijk lukt het ons wel om punten te pakken tegen de “Witzwarten”.