,

Update! SJO Linge Jeugd – Welkomsboekje

Update!

Beste spelers, vrijwilligers, ouders en verzorgenden.

In een eerder bericht hebben jullie kunnen lezen dat de eerste trainingen gepland stonden op 16 augustus. Gezien een grote groep vrijwilligers die nog van hun vakantie aan het genieten zijn en er nog wat extra tijd nodig is om de puntjes op de I te zetten is er besloten om de 23e te beginnen met de eerste trainingen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Met sportieve groet,

SJO jeugdcommissie


Beste spelers, vrijwilligers, ouders en verzorgenden,

Met dit welkomsboekje geven we niet alleen de aftrap voor een nieuw voetbalseizoen maar willen wij u verder informeren over de nieuw gevormde samenwerkende jeugd organisatie SJO Lingejeugd. Voortgekomen uit de voetbalverenigingen vv Beesd en rvv Rhelico.

De eerste stappen zijn begin juli al gezet om te komen tot een juiste elftal indeling.

Via dit welkomsboekje willen we jullie informeren over wie wat doet bij ons in SJO jeugdcommissie en wat je van ons mag verwachten, maar willen we ook even aandacht geven aan wat wij verwachten van jullie als spelers, ouders en verzorgers.

Daarnaast een overzicht van de leiders en trainers per teams, de trainingsavonden en andere handige informatie.

De eerste trainingen voor het nieuwe voetbalseizoen zullen starten op dinsdag 16 augustus. Via de Voetbal.nl app worden jullie op de hoogte gehouden van de programma’s, dus bij deze het vriendelijke verzoek deze app te downloaden en goed in te richten. Let op! De SJO Lingejeugd staat ook onder deze naam in de voetbal.nl portal.

Op zaterdag 27 augustus is er de SJO Linge Jeugd openingsdag van het seizoen. Aanvang 13:00. We trappen af met een ouder-kind toernooi waarbij ouders samen met hun kinderen het opnemen tegen anderen. Via de website van vv Beesd kun je je aanmelden voor dit toernooi. Je kunt je natuurlijk ook alleen inschrijven. Na het toernooi is er een oefenwedstrijd van Beesd 1 tegen ASH 1. Vanaf 16:15 is er een gezellig samenzijn op het terras.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerkende jeugdorganisatie waarbij we van iedereen een optimale medewerking verwachten. Tot slot willen wij jullie allemaal een heel sportief en gezond voetbalseizoen toewensen.

Mochten er vragen zijn, stel ze gerust!

Klik hier voor het welkomsboekje.

Met sportieve groet,
SJO Jeugdcommissie