,

Sint bij de Senioren, het was weer ouderwets!

Na 4 jaar afwezigheid was er weer een ouderwetse Sinterklaasavond voor de senioren op donderdag 1 december bij v.v. Beesd.

Een volle kantine, prachtig versierd door de Activiteiten Commissie, maar wel een zenuwachtig sfeertje onder de aanwezigen om wat er ging komen.

Na binnenkomst gaf Sint aan dat Arie den Hartog en Wim Bronk zich geen zorgen hoefden te maken, maar dat de rest van de aanwezigen reden had om een toch wel beetje bang te zijn. De luisterpieten hadden hun werk goed gedaan en de mailbox van Sint was rijk gevuld met anekdotes.

Een wat oudere groep aanwezigen ook wel bekend als de ‘hal elf’ groep werd begroet door de Sint en de goedheiligman had een welkome verrassing voor hen meegenomen. Een doosje met bekende blauwe pilletjes gesponsord door kaashandel Wim Bronk. Wel met de  ‘keiharde’ waarschuwing van Sint erbij om er maar één tegelijk in de nemen want anders kan dit leiden tot vreemde situaties.

Daarna werden de namen uit het grote boek doorgenomen en moest de een na de ander zich bij Sint verantwoorden. Sint was op dreef en hij strooide met grappen, moppen en anekdotes. Het werd weer een  ouderwetse hilarische avond.

Fijn dat ze beiden weer aanwezig konden zijn en zorgden voor een gezellige avond.

Een mooi stel die twee, daar zijn we als vereniging heel bij mee.

Dank u Sinterklaasje.

Op de foto Piet met een mooie dame op schoot met op de achtergrond jaloerse blikken.

Nog wat meer foto’s.