,

Pijnlijke ondergang voor Beesd 2

Pijnlijke ondergang voor Beesd 2
De mannen van Carl Kroeze reisde dit weekend af naar Rosmalen om OJC Rosmalen voetballes te geven. Helaas werd het omgedraaide werkelijkheid.

Nadat het eerste fluitsignaal had geklonken gingen de mannen uit Rosmalen op een genadeloos tempo voetballen. Met als gevolg dat de doelpunten om de oren vlogen van Hidde.

Na een pijnlijke eerste helft achter de rug te hebben, gingen de koppen omhoog richting de 2e helft en ging het schroom eraf bij Beesd.
Alhoewel OJC het ook voor gezien hield, liet Beesd toch nog even aantrekkelijk voetbal zien. De ploeg uit de Betuwe gingen verder naar voren voetballen, en druk uitoefenen op OJC. Hierdoor werd er in de 2e helft twee keer gescoord (doelpunten door Bram Kroeze en Bram Wakker). Beesd kon met een glimlach het veld verlaten na deze les en ervaring. Op naar volgende week!

De analisten Mels en Guus waren vandaag wederom niet compleet; Mels moest wegens andere verplichtingen op werk het af laten weten.
Guus: “Eerste helft gaan we het niet te lang over hebben, 2 e helft was een hoogtepunt in een diep dal. Prima gevoetbald nog op het einde.”

Man of the match was Frank Vissenberg
Klasse invalbeurt, lekker aanwezig en fel. Er was veel meer diepte en gevaar.

Oh ja vergeten te benoemen, de eindstand was 9-2….

 

Volgende week mag Beesd 2 zich revancheren op sportpark Molenzicht tegen NOAD’32 om 13.30.