,

Overlijden Martien van Lith

Op vrijdag 15 januari 2021 is Martien van Lith uit Beesd op veel te jonge leeftijd overleden.

Op woensdag 20 januari van 19.30 tot 20.30 uur is er gelegenheid om vanuit de auto afscheid te nemen van Martien en de familie te condoleren via een drive-through op Landgoed Mariënwaerdt, ‘t Klooster 5 in Beesd. Je kunt ook met de fiets komen.

Martien hield van kleurrijke lichtjes. Het zou daarom mooi zijn als je de condoleance op gekleurd papier schrijft en meeneemt naar Mariënwaerdt.

De familie wil graag uw condoleances, herinneringen, verhalen en foto’s bij elkaar brengen om er later een herinneringsboek van te maken.

Ook is het mogelijkheid de gedenkplaats voor Martien te bezoeken op https://www.memori.nl/gedenkplaats/martien-van-lith-1

Een jaar geleden op 11-01-2020 was Martien nog jubilaris en 50 jaar lid van v.v. Beesd

Hij speelde in de jeugd en later bij de senioren, maar is al op zijn 24ste gestopt met voetballen (omdat hij steeds geblesseerd was. Martien is daarna gaan zwemmen en fietsen en heeft uiteindelijk gekozen voor meedoen aan de triatlon.

Mart is daarna uit Beesd vertrokken naar de Beemdstraat in Deil.

Daar kwam zijn vrouw Elly en haar en de verdere familie van Beurden vandaan.

Sinds kort woonde hij weer in zijn geliefde dorpje Beesd en was regelmatig aanwezig bij de klusploeg op de laatste zaterdag van de maand en dat waarderen we zeer.

Rust in vrede Martien, we zullen je missen.

Wij wensen Elly, en de kinderen Bertho en Anne en overige familie heel veel sterkte met dit verlies.