,

Opnieuw Corona beperkingen – ALV uitgesteld

Beste leden en vrienden van Voetbal Vereniging Beesd,

In een korte tijd is er helaas weer een streep gekomen door alle activiteiten en plannen binnen onze vereniging door het Corona Virus, qua informatie en beperkingen leven we bijna van dag tot dag.

De eerste weken van het nieuwe seizoen zagen er veelbelovend uit, iedereen gemotiveerd om weer te sporten, trainen en te voetballen of gezellig samen te zijn in de kantine en tent. Het heeft helaas niet lang mogen duren.

De nieuwe beperkingen zijn afgelopen woensdag ingegaan en staat het nieuwe protocol op onze site. Als bestuur beseffen we dat het geen makkelijke keuzes zijn om bijna iedereen weer te beperken in het sporten, maar moeten we dit voor elkaar en het dorp blijven opvolgen.

Voor deze periode stond er ook een algemene ledenvergadering gepland die inmiddels door het bestuur is uitgesteld. De kascontrole wordt wel uitgevoerd zodat hier duidelijkheid over is.

Ondanks alle beperkingen kunnen we stellen geen financiële zorgen te hebben en blijven we alle trouwe leden en sponsoren dankbaar voor dit feit!

Indien leden vragen hebben die normaliter in de ALV worden gesteld kunnen ze dit per mail doen naar het volgende emailadres secretaris@vvbeesd.nl en zullen deze vragen persoonlijk beantwoord worden.

Het bestuur wenst iedereen een goede gezondheid toe en laten we vooral saamhorig door deze periode heen komen.

namens bestuur VVBeesd

Max Kroeze

voorzitter