,

Mededeling omtrent gebruik velden v.v. Beesd

Beste leden en vrienden van Voetbal Vereniging Beesd,
 
Doordat de scholen momenteel gesloten zijn, komen er veel jeugdigen naar onze vereniging om wat te sporten op het kunstgrasveld, terwijl de accommodatie gesloten is.
 
Na overleg met de gemeente West Betuwe kunnen we dit toestaan mits er voldaan wordt aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat er niet meer dan 100 mensen tegelijk aanwezig mogen zijn en er 1.5 m1 afstand van elkaar wordt gehouden. Dit wordt de komende weken gecontroleerd door de jeugdwerkers van de gemeente!
 
Naast deze maatregelen is er het dringend verzoek dat een ieder zijn eigen rotzooi na het bezoek weer opruimt. Deze week hebben de councils dat gedaan maar is er geen tweede schoonmaakactie!!
 
Wij begrijpen dat ondanks alle huidige beperkingen de jeugd wat wil sporten en willen wij dit graag toestaan, maar dan wel met inachtneming van de wettelijke regels en standaard fatsoensnormen.
 
Aan de ouders van de schooljeugd willen wij verzoeken deze boodschap over te brengen zodat de komende periode nog gesport kan worden op de velden van onze vereniging. Het zou jammer zijn dat het geheel afgesloten moet worden en ze elders hun vertier moeten gaan zoeken.
 
Bedankt voor uw begrip en medewerking.
 
Namens het bestuur