KOM IN BEWEGING!

Een vanzelfsprekende kreet binnen een actieve voetbalvereniging, bewegen om fit te blijven en sociaal betrokken te zijn.

Zeker na de coronabeperkingen staan we allemaal weer te trappelen om lekker te voetballen en samen te zijn. Echter zullen er nu ook mensen in beweging moet komen om dit allemaal mogelijk te maken en daar bedoelen we niet de vrijwilligers mee die al hun steentje bijdragen aan het geheel.

NEE, we zoeken nu de mensen die langs de welbekende zijlijn staan voor het vervullen van taken zoals

• Trainers junioren
  • Leiders elftallen
  • Verzorging spelers
  • Nieuwe bestuursleden
  • Vrijwilliger coördinator
  • Barcoaches

We zijn een actieve vereniging met veel potentie en laten we er samen de schouders onder zetten, dit probleem oplossen, met betaalde krachten komt de vereniging en de contributie niet ten goede.

DUS KOM IN BEWEGING!

We zien jullie reacties graag op korte termijn tegemoet.

Aanmelden of vragen kun je mailen naar vvbsecretaris@hotmail.com

Namens het bestuur v.v. Beesd

Max Kroeze