,

Klussen bij v.v. Beesd: dankjewel 

Zaterdag 20 augustus 2022  

Klussen bij v.v. Beesd: dankjewel 

Het was even geleden, in april werd er voor het laatst geklust, maar vandaag werden de vrijwilligers weer opgeroepen. Om 7.30 uur druppelden de eersten binnen. Ruud de Lang en Andre Kroeze hadden een lijstje met klusjes verzameld en na een bakkie koffie werden de vrijwilligers verdeeld.  

De opkomst was prima. 16 vrijwilligers !! 

Wat werd er allemaal gedaan: een deel de buitenmuur van de kantine werd geschilderd, kleedkamers werden schoongemaakt, straatwerk hersteld, de netten van de doelen werden vervangen of gerepareerd, struiken langs de aankomstweg werden gesnoeid, al het hang- en sluitwerk werd vervangen of gerepareerd, de belijning werd op de velden gezet, mollenklemmen geplaatst, doelen werden teruggeplaatst, een wiel van een verrijdbaar doel werd vervangen, bewegingssensoren in de kleedkamers werden gecontroleerd en gerepareerd, en nog veel meer kleine klusjes. 

Dankjewel Ruud, Andre, Anjo, Bert, Bjorn, Bram, Edwin, Goof, Hans, Hans, Jan, Ko, Martijn, Pieter, Rick en Rinus. Dankzij jullie kunnen we leden en gasten netjes ontvangen voor de competitie en openingsdag zaterdag 27 augustus.   

Namens v.v. Beesd