,

Jeu de Boules, slotdag zomercompetitie

Op zondag 29 september vond de slotdag van de zomercompetitie van de jeu de boules afdeling Molenzicht plaats.

De jeu de boulers oefenen het hele jaar door op dinsdagavond, van 1 april tot 1 oktober in de open lucht op het sportcomplex Molenzicht en van 1 oktober tot 1 april op overdekte banen bij Arno Versteegh.

Daarnaast worden nog een zomercompetitie van 7 speeldagen en een wintercompetitie van 4 speeldagen gehouden.

Aan de zomercompetitie hebben dit jaar ruim 25 spelers meegedaan en wel op 6 banen. Met 7 speeldagen zijn er 21 speelrondes afgewerkt. De 29e september kende de slotdag en afronding. De prijs voorde beste speler/speelster is  dit jaar gegaan naar Mieke Liebregs uit Leerdam. Met 15 overwinningen uit 20 rondes en een boules saldo van 31 was zij de beste.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen trotseerden bijna 30 mensen  de omstandigheden en dankzij getroffen voorzieningen als partytent en verwarming was het allemaal goed te doen. Een snackwagen zorgde voor de rest.

Een heel geslaagd tournooi met een heel gezellige en sportieve afronding.

De wintercompetitie wordt komend hal jaar ook gehouden op het complex Molenzicht en wel op de zondagen 27 oktober en 24 november 2019, 16 februari en 15 maart 2020 en reservedatum 29 maart. Jeu de boulesleden kunnen zich voor deze competitie opgeven bij hmavandenberg@gmail.com