Het nieuwe seizoen 2020-2021 nadert en ook voor de vrijwilligers is er vanaf vandaag weer de mogelijkheid in te schrijven door de bardienst. Voor donderdagavond gaat dit in vanaf 6 augustus en voor zaterdag vanaf 29 augustus.

Hoe handig is dat? Als jouw voetbal.nl app is gekoppeld aan Sportlink dan is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven. Eventueel samen met een ploeggenoot. Hiermee kun je dus zelf bepalen wanneer jij bardienst doet voor de vereniging.

Ga in de voetbal.nl app naar menu -> programma. Hier staan alle voor jou beschikbare bardiensten. Klik op een door jou gewenste datum en kies “klik om in te schrijven”. Als je hierna bevestigt, kun je daarna ook niet meer terug.

De komende periode heb jij dus zelf de kans om in te schrijven. Hierna zal de vrijwilligerscommissie de resterende diensten zelf gaan inroosteren onder leden die nog niet hebben voldaan aan hun urentotaal.

Op de website vind je meer artikelen hoe om te gaan met de app en vrijwilligerstaken.