,

Het weekendoverzicht van 8 en 9 oktober

De competities zijn al een aantal weken aan de gang en enkele teams zijn uit de startblokken gevlogen. Waar het vaak gaat over hoe goed het met een team gaat in de competitie gaat het bij v.v. Beesd ondertussen veelvuldig over de topscorerslijst. Afgelopen weekend waren een aantal teams weer goed op schot en ook enkele spelers drukten nadrukkelijk hun stempel. Ook werd er afgelopen weekend niet alleen maar gevoetbald bij Beesd, maar was er ook een gezellig en leuke bingo op vrijdagavond. Lees gauw verder voor een samenvatting van het afgelopen voetbalweekend!

Beesd 2

Voor Beesd 2 is na drie competitiewedstrijden duidelijk dat het dit seizoen over tegenstand niet te klagen heeft. Hoewel het team van Carl Kroeze goed meedoet in de 2e klasse blijft het helaas puntloos. Ook afgelopen weekend leek men lang zicht te hebben op een resultaat en kreeg het hier ook kansen voor, maar tegenstander Nivo Sparta bleek doeltreffender en slagvaardiger voor de goal. De gasten uit Zaltbommel gingen er dan ook met de volle buit vandoor, uitslag 0-2. Aankomend weekend kan men strijden voor het eerste resultaat in Gameren tegen GVV’63.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/trainer-kroeze-begint-met-een-0-3-achterstand-voor-aanvang-van-de-wedstrijd/

Beesd 4

Waar Beesd 2 moeite heeft om te scoren en resultaten voorlopig uitblijven, is Beesd 4 overtuigend begonnen aan het seizoen. Na overwinningen op GVV en MEC’07 ging ook Nivo Sparta de bietenbrug op. Het team van Mark Tuller had aan een doelpunt van Sven van Heesewijk genoeg om de drie punten mee naar Beesd te nemen. Credits hiervoor verdient ook zeker de defensie, aangezien Beesd 4 nog geen enkele tegentreffer hoeft incasseren. Het zal interessant worden om te zien wie als eerste de Beesdse Muur weet te slechten.

Beesd VR1

Waar de meeste teams al meerdere wedstrijden gespeeld hebben, stond voor Beesd VR1 de vuurdoop afgelopen weekend op het programma. Naar 90 minuten bleken de dames met verve geslaagd, want ASH kwam er geen moment deze middag aan te pas en de uitslag van 5-0 was dan ook dik verdiend. Absolute uitblinker was Anouk van Eggelen met vier treffers waarmee ze zich gelijk manifesteert bij de bovenste plekken in het topscorersklassement.

Beesd zondag 2

Na een tweede plek vorig jaar achter GVV is het duidelijk dat Beesd 2 zondag dit jaar maar een positie ambieert aan het einde van het seizoen en dat is de koppositie. Na een zeer gemakkelijke overwinning op BZS vorige week (7-1 winst) leek men vandaag te stuiten op een betere tegenstander, want Theole ging aan kop met zes punten uit twee wedstrijden. In een tumultueuze eerste helft werd duidelijk dat Theole hier zich zeker niet zomaar naar de slachtbank zou laten leiden. Even werd de wedstrijd zelfs gestaakt naar een akkefietje op het veld, maar na enig oponthoud werd deze weer hervat. De doelpunten vielen, zoals wel vaker bij Beesd zondag 2, als rijpe appelen en er werd afgefloten met een 7-4 winst voor Beesd. Net als een week eerder liep Michaël “Japie” Verwolf zich weer gelden met zijn tweede hattrick op rij. Met zes doelpunten gaat hij fier aan kop in het topscorersklassement en heeft men op Molenzicht het al over de “Betuwse Haaland”.

N.B. Beesd 1 was afgelopen weekend vrij.

 

SJO Linge jeugd

Al enkele weken is duidelijk dat het qua talent wel goed zit bij de SJO Linge jeugd. Menig team gaat aan kop en elke week worden er mooie resultaten geboekt. Al moet niet vergeten worden dat spelplezier minstens zo belangrijk is!

  • Het hoogste jeugdteam, O19, won ook dit weekend weer. Nivo Sparta werd met groots gemak aan de kant gezet (8-0)
  • Ook de JO17-1 blijft in de winning mood. Weliswaar waren doelpunten hier schaarser, maar de 4-1 winst was overtuigend genoeg
  • De SJO Linge jeugd O16-1 liep in een doelpuntrijke wedstrijd in Rosmalen tegen een 6-3 nederlaag aan
  • De JO16-2 wist wel de volle drie punten te halen met een nipte 3-2 overwinning uit in Kerk-Avezaath tegen Teisterbanders
  • De talenten van de JO13-1 bleken gewaagd aan hun leeftijdsgenoten van LRC en de punten werden dan ook gedeeld (2-2)
  • Bij het gelijkspel van de JO12-1 was het publiek de grote winnaar met maar liefst 10 doelpunten (5-5)
  • Ook bij de SJO Linge jeugd JO12-2 waren tien doelpunten noteren, maar moest het team de punten laten aan de gasten uit Haaften (4-6)
  • Minder doelpunten waren er bij de JO-11. Deze speelden gelijk met 1-1
  • De meiden onder 15 liepen in een spannende wedstrijd tegen een kleine nederlaag aan, 1-0 verlies.

Er wordt niet alleen gevoetbald op Sportpark Molenzicht, maar regelmatig zijn er ook leuke activiteiten. Zo was er voorafgaand aan het weekend een leuke kinderbingo in de kantine. Er waren mooie prijzen te winnen en menig geluksvogel nam een prijs mee naar huis.

https://vvbeesd.nl/eerste-kinderbingo-groot-succes/

Programma volgende week:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/

 

Uiteraard vinden we het altijd leuk om content te ontvangen van het wel en wee rond v.v. Beesd of de SJO Linge jeugd. Dit kan via de mail (communicatie@vvbeesd.nl), maar ook via onze social mediakanalen:

https://www.facebook.com/VVBeesd

https://www.instagram.com/vvbeesd/

https://twitter.com/VVBeesd

 

Foto’s van afgelopen weekend

Trainer Carl Kroeze had nog goede hoop bij aanvang van de 2e helft

Beesd Vrouwen 1 in actie tegen ASH

Hans van Panwijk bouwt rustig op vanuit achter

Theole kwam er niet aan te pas tegen Beesd, zoals hier te zien met Michel van Alphen

De Betuwse Haaland (rugnummer 10) viert een van zijn vele doelpunten. Ook Iwan Bender en Martijn Kroeze kunnen hun ogen niet geloven