,

Het weekendoverzicht van 26 en 27 november

Een bomvol programma afgelopen weekend bij v.v. Beesd en de SJO Linge Jeugd. Alle seniorenteams speelden afgelopen weekend een wedstrijd en bij de jeugd kwamen er 10 teams in actie. De resultaten waren wisselend voor de senioren. Beesd 1 wist de tweede wedstrijd dit seizoen en op rij te winnen en Beesd Zondag 2 veroverde zelfs de koppositie. Nederlagen waren er helaas voor Beesd 2, 4 en VR1. Een beknopte samenvatting:

Beesd 1

Na de eerste competitieoverwinning een week eerder tegen Leerdam Sport was Beesd erop gebrand hierop een goed vervolg te geven in de derby tegen G.V.V. Het elftal van Ben Frehe wist in deze opdracht te slagen, want G.V.V. werd met afgetekende cijfers (4-0) terug naar Geldermalsen gestuurd. Doelpunten kwamen op naam van Jens Kroeze, Sven van den Broek, Nick van der Burg en Stefan van den Bosch.

Wedstrijdverslag: Drie punten en clean sheet voor Beesd in derby tegen G.V.V.

Beesd 2

Beesd 2 kreeg een directe concurrent op bezoek in de vorm van Zwaluw VFC uit Vught. Na een sterke eerste helft, waarin Beesd de rug rechtte na een snelle achterstand pakte het team van invaltrainer Ferdy van der Werken een 3-1 voorsprong, maar vlak voor rust verkleinde Zwaluw al de marge tot 3-2. Na de rust pakte Zwaluw hierop door en scoorde nog vier keer, terwijl Beesd slechts kon toekijken. Hans Kroeze scoorde twee keer en het andere doelpunt kwam op naam van Jesse van Lith. De punten gingen mee naar Vught, want het werd 3-5.

Wedstrijdverslag: Beesd vergooit de drie punten in de tweede helft…

Beesd 4

Na een vliegende start van de competitie met vier overwinningen op rij en 0 tegentreffers gaat het de laatste weken bijzonder stroef bij Beesd 4. Men komt moeizaam tot scoren en de solide defensie geeft ook niet thuis op het moment. Tegen Asperen werd er jammer genoeg met 4-1 verloren. Nick Kruissen tekende voor het enige doelpunt.

Beesd VR1

De vrouwen van Beesd 1 waren goed op dreef de laatste weken en kwamen veelvuldig tot scoren. Op zaterdag stond er een lastige wedstrijd op het programma tegen Lekvogels VR1. Dat deze tegenstander van goede huizen kwam, bleek al snel en zij namen de punten dan ook mee van Sportpark Molenzicht. Algeheel topscorer Anouk van Eggelen maakte het doelpunt voor de VR1 in de 1-4 nederlaag.

Beesd Zondag 2

Twee weken geleden liep Beesd Zondag 2 tegen de eerste nederlaag aan. Vervolgens heeft men de draad weer opgepakt en boekte het zondagteam weer eens een zege. RKTVC werd aan de kant gezet met 3-1. Good old Edwin van Ewijk scoorde twee keer en ook Jordi van de Water kwam tot scoren.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

SJO Linge Jeugd

  • Thuis bleek tegenstander Helvoirt voor de vlaggenschip van de jeugd vandaag een maatje te groot. Er werd met 2-5 verloren. Afgelopen maandag wist de JO-19 wel te winnen van BMC met 3-1
  • De SJO Linge Jeugd JO17 ging nipt onderuit tegen Ophemert (3-2)
  • Ook de JO16-1 liep tegen een nederlaag aan. In Hei- en Boeicop werd met 2-0 verloren
  • De JO16-2 wist thuis een puntje over te houden aan de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Theole (1-1)
  • De SJO Linge Jeugd JO15-1 liep tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Haaften bleek met 4-1 te sterk. (SJO Lingejeugd JO15-1 – Haaften JO15-1 = einde ongeslagen reeks )
  • Voor de JO13-1 bleek GJS een klasse beter, er werd met 1-7 verloren
  • Winst was er voor de SJO Linge Jeugd JO12-2. Er werd met 4-1 gewonnen van SVS’6
  • De JO11-1 haalde ook de volle drie punten. MVV’58 werd met 4-1 aan de zegekar gebonden
  • De laatste weken is de MO15 op stoom en ook Jan van Arckel moest er vandaag aan geloven (2-5 voor de MO-15 SJO Linge Jeugd)

Programma aankomend weekend:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/

 

Afgelopen week stond er een groot artikel op Regio-Voetbal en in het Weekblad West Betuwe met Nick van der Burg van Beesd:

Nick van der Burg (vv Beesd): ‘Het was even wennen aan de nieuwe speelwijze’

 

Enkele foto’s van afgelopen weekend: