,

Het weekendoverzicht van 19 en 20 november

Veel teams trotseerden afgelopen weekend de winterse kou voor een (hopelijk) leuk potje voetbal. Voor de senioren van Beesd viel er in ieder geval genoeg te juichen. Beesd 1 (eerste overwinning), Beesd 2 en Beesd Zondag 2 pakten allen de drie punten en zo was het een zeer succesvol weekend. Beesd 4 en Beesd VR1 waren vrij. Ook bij de SJO Linge Jeugd werd er vandaag veel gevoetbald, al stond de JO15 voor niks op het veld, want hun tegenstander was in geen velden of wegen te bekennen.

Beesd 1

Na vier verliespartijen op rij hoopte Beesd 1 tegen hekkensluiter Leerdam Sport eindelijk eens de zo gehoopte drie punten binnen te halen. In die opdracht slaagde het elftal, al had men het in de eerste helft nog lastig genoeg. Stefan van den Bosch zette Beesd vroeg op voorsprong, maar al snel kwam Leerdam Sport langszij. In tweede helft liep Beesd uit naar een ruime en verdiende 4-1 overwinning door twee doelpunten van Jarno van de Water en een doelpunt van Nick van der Burg.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/eerste-driepunter-voor-beesd-tegen-leerdam-sport/

Beesd 2

Beesd 2 laat al weken zien goed mee te kunnen in de zware tweede klasse. Menig team werd verslagen en ook Sparta’30 moest eraan geloven. Beide teams waren vandaag ondanks het vroege tijdstip van 12.00 klaar voor de wedstrijd, maar de leidsman van de KNVB lag waarschijnlijk nog lekker onder de wol. Gelukkig werd de assistent-scheidsrechter van Sparta’30 bereid gevonden om te fluiten, waarvoor hartelijk dank, en kon er met een halfuur vertraging gespeeld worden. Na een vroege voorsprong voor Sparta’30 boog het team van Carl Kroeze dit nog voor de rust om naar een voorsprong. Hans Kroeze benutte een penalty en Jeroen van Gameren tekende voor de 1-2. Dit was ook eindstand.

Wedstrijdverslag: https://vvbeesd.nl/sparta30-trakteert-beesd-2-in-de-kou-op-pepernoten-en-3-punten/

Beesd Zondag 2

Na de enigszins teleurstellende nederlaag een week eerder tegen SCZ 5 rechtte het zondagteam vandaag de rug. Heerewaarden kwam op bezoek op Sportpark Molenzicht en verweerde zich kranig. Toch bleek Beesd Zondag 2 vandaag de betere en won men met 4-2 door twee doelpunten van Jasper van Bremen, een doelpunt van Rick Bambacht en een doelpunt van Jordi van de Water. Het zondagteam blijft hierdoor goed meedoen voor de bovenste plekken en het kampioenschap is dan ook zeker nog in zicht.

 

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

SJO Linge Jeugd

Bij de jeugd kwamen vandaag zeven teams in actie, een overzicht van de resultaten

  • De JO17 ging gelijk op in de derby met de leeftijdsgenoten van Tricht. Doelpunten waren schaars en de wedstrijd eindigde in 1-1
  • Het publiek bij de JO16-1 kreeg meer doelpunten voorgeschoteld, maar zag de SJO Linge Jeugd wel verliezen met 4-7 tegen Ameide
  • In een doelpuntrijk gelijkspel deelde de JO16-2 de punten in Tiel met RKTVC (3-3)
  • Voor de SJO Linge Jeugd JO13 bleek ASH een maatje te groot (1-5)
  • Bij de JO12-2 konden de meegereisde supporters naar Achilles Veen achtmaal juichen (2-8 winst)
  • Ook voor de supporters bij de JO11-1 viel er genoeg te juichen, want dit team won met 5-3 thuis van Ophemert
  • In een spannende wedstrijd trok de MO15-1 van de SJO Linge Jeugd aan het langste eind tegen GJS met een 2-1 overwinning

 

Ladies Bingo groot succes!

Ook was er afgelopen vrijdagavond een heuse Ladies Bingo georganiseerd door de activiteitencommissie. De animo was groot, want al vroeg waren de kaarten uitverkocht en de avond was dan ook een groot succes. Activiteitencommissie en betrokken sponsoren hartelijk dank voor het organiseren van deze geslaagde avond!

 

Programma aankomend weekend:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/

 

Beesd 2 probeert warm te blijven, terwijl het wachten is op de leidsman

Hans Kroeze schiet Beesd 2 op gelijke hoogte met een penalty

Wedstrijd Leerdam Sport 1 – Beesd 1 is onderweg

Beesd 1 kan juichend terug naar eigen helft na een doelpunt

De Ladies Bingo was een groot succes