,

Het weekend van 3 en 4 december

Natuurlijk stond de zaterdag vooral in het teken van de achtste finale van het Nederlands elftal tegen de Verenigde Staten. Dit was terug te zien bij enkele wedstrijden, want de wedstrijden van Beesd 2 en VR1 werden nog op het laatste moment verplaatst naar een andere datum, Beesd 4 had de wedstrijd vervroegd naar 13.00 en Beesd 1 trad ook een halfuurtje eerder aan in Asperen. Verliep het alle teams net zo goed als het Nederlands elftal?

Beesd 1

Na twee winstpartijen op rij moest Beesd vandaag aantreden tegen het hoog geklasseerde Asperen. In een wedstrijd met twee gezichten moest Beesd na een sterke eerste helft in het tweede deel alsnog de punten laten aan de gastheren. Het werd uiteindelijk 3-1 voor Asperen. Jens Kroeze maakte het enige doelpunt voor het team van Ben Frehe.

Wedstrijdverslag: Beesd moet na zwakke tweede helft punten aan Asperen laten

Beesd 4

Na enkele moeilijke weken met vier nederlagen op rij was het elftal van Mark Tuller gebrand op een overwinning thuis op Sportpark Molenzicht. Die boodschap bleek vooral bij Sven van Heeswijk aangekomen, want hij tekende voor een heuse hattrick. Met 4-0 werd er met duidelijke cijfers gewonnen van Wadenoijen. Het andere doelpunt kwam op naam van Jeffrey Hanegraaf.

Beesd Zondag 2

Beesd Zondag 2 veroverde vorige week de koppositie en de ambitie blijft dan ook om kampioen te worden. Deze zondag stond er een wedstrijd tegen directe concurrent Ophemert op het programma. De gasten namen de leiding, maar voor rust trok Beesd de stand recht via een penalty. In de tweede helft pakte Beesd de volle buit door nog een penalty. Gevierde man was topschutter Hans Kroeze die beide penalty’s verzilverde.

Topscorerklassement: https://vvbeesd.nl/topscorerklassement

 

SJO Linge Jeugd

  • De SJO Linge Jeugd JO19 kwam er niet aan te pas in en tegen Rosmalen. Er werd met 5-0 verloren
  • De JO17 zette op het hoofdveld in Beesd de gasten uit Haaften aan de kant met 3-1
  • Ook een volle driepunter voor de JO16-1. GJS werd met 4-2 verslagen
  • SJO Linge Jeugd JO16-2 had het vizier op scherp in Kerk-Avezaath. Vijfmaal trof de JO16-2 doel en het hield de 0
  • In Gorinchem deelde de JO15-1 de punten met de streepjes van SWV, uitslag 2-2
  • In een doelpuntrijke wedstrijd verloor de JO13-1 met 2-6 van HSSC’61
  • De SJO Linge Jeugd 13-2 trof vandaag een zeer sterke tegenstander in Kerkdriel. DSC won met 10-0.
  • Ook de JO12-2 reisde afgelopen weekend af naar Gorinchem, maar naar Unitas. Zij konden de punten mee terug naar Beesd nemen, want het team won met 1-4
  • Doelpunten waren schaarser bij SJO Linge Jeugd JO11-1. In en tegen Heukelum wisten beide ploegen eenmaal te scoren en deelden ze de punten.
  • Ook de MO15 trad aan in Heukelum, maar de MO15 van Heukelum bleek een maatje te groot en zij wonnen met 5-1 van de SJO Linge Jeugd.

 

Aankomend weekend

Aankomend weekend staat voor veel (senioren)teams de laatste speelronde voor de winterstop op het programma. Op Sportpark Molenzicht belooft het een sportieve en gezellige middag te worden. Beesd 1 speelt thuis om 14.30 tegen directe concurrent Lekvogels en een uur eerder trapt Beesd 2 af tegen Woudrichem. Ook bij de SJO Linge Jeugd is er een vol programma. Op Sportpark Molenzicht komen onder andere het vlaggenschip, de JO19, in actie tegen Nulandia en de JO16-2 tegen Heukelum. U bent van harte welkom om een van de vele wedstrijden te bekijken en in de rust en na afloop is de kantine uiteraard geopend om op te warmen onder het genot van wat te drinken.

Het volledige programma:

https://vvbeesd.nl/programa-senioren/

https://vvbeesd.nl/programma-jeugd/