,

Het nieuwe seizoen gaat beginnen!

Beste leden en vrienden van Voetbal Vereniging Beesd,

De vakantieperiode is bijna ten einde en dachten we weer het “normale” leven te kunnen oppakken met alle dagelijkse tijdsbestedingen van welke aard dan ook.

Deze week is onze vereniging weer actief aan het opstarten met trainingen en wedstrijden, maar zijn er beperkingen door het corona virus opgelegd door onze overheid en veiligheidsregio.

We willen en moeten deze afspraken met elkaar naleven om op een veilige en verantwoorde manier met elkaar te sporten en gebruik te maken van de accommodatie en faciliteiten en zullen we dit met elkaar en voor elkaar moeten doen.

Voor alle details wil ik eenieder verzoeken op het woord protocol te klikken en de inhoud aandachtig door te nemen en gevolg aan te geven.

De toe- of afname van de beperkingen zal door de overheid wekelijks bepaald worden en vervolgens met jullie worden gedeeld.

Namens het bestuur willen wij iedereen bedanken voor hun positieve inzet en medewerking tijdens de laatste maanden en hopen wij op begrip en medewerking van iedereen voor de komende periode.

Ondanks deze domper wensen wij iedereen een sportief maar bovenal gezond nieuw seizoen toe!

Met vriendelijke groet,

Max Kroeze