,

Gezocht: grensrechter Beesd 1 en leiders voor Beesd 1 en 2!

Voor het nieuwe seizoen zijn Beesd 1 en 2 op zoek naar nieuwe mensen om de staf aan te vullen. Beesd 1 is op zoek naar iemand die rol van assistent-scheidsrechter/grensrechter wil vervullen. Verder zijn zowel Beesd 1 als Beesd 2 op zoek naar een leider die de hoofdtrainers van de elftallen ondersteunt met wedstrijdzaken op wedstrijddagen. Het betreft hier dus een leider voor Beesd 1 en een leider voor Beesd 2 (niet een iemand die verantwoordelijk is voor beide elftallen). 

Beesd 1 speelt ook komend seizoen op zaterdag in de 4e klasse. De thuiswedstrijden zijn standaard om 14:30 en voor uitwedstrijden is de aanvangstijd afhankelijk van de voorkeurstijd van de andere ploegen. Ook Beesd 2 speelt komend seizoen in de 4e klasse (reserve) en speelt de thuiswedstrijden om 14:30. Bij bekendmaking van de competitie-indeling is hier meer over bekend. Bij voorkeur beschikken de elftallen over een vaste grensrechter (enkel Beesd 1) en leider die bijna elke wedstrijd beschikbaar is. Echter is het ook zeer begrijpelijk als je niet elke wedstrijd beschikbaar bent, maar mocht je wel interesse hebben en je dit leuk lijken, dan horen we dat uiteraard ook graag. Eventueel kunnen we dan kijken naar meerdere mensen die samen deze taken gaan vervullen. 

Beesd 1 en Beesd 2 zijn beide jonge, talentvolle, maar bovenal gezellig selecties. Sportief presteren is belangrijk, maar we hechten ook bij Beesd veel waarde aan het sociale aspect van het voetballen in een team en een leuke en gezellige derde helft is dan ook minstens zo belangrijk. Wil jij graag betrokken zijn bij v.v. Beesd, ben je enthousiast over het vervullen van een rol als leider of grensrechter en wil je graag onderdeel zijn van Beesd 1 of 2 neem dan contact op via: 06- 83605441

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kan dat via dezelfde weg. Alvast dank!