Geen kans voor Beesd tegen O.S.S. 1920

Oss – Helaas wist Beesd tegen O.S.S. 1920 de goede start van de competitie geen vervolg te geven. De rood-zwarten hadden weinig in te brengen tegen de Ossenaren, er werd met 5-1 verloren.

Om half 5 floot scheidsrechter van Beekveld af voor de wedstijd O.S.S – Beesd. Op een lastig glad lastig te bespelen veld was het al snel de thuisploeg met veel overwicht. Na 5 minuten spelen werd een voorzet vanuit de achterlijn binnengetikt door de spits van O.S.S. Het veldspel van Beesd was erg slordig en enkel een schot van Stefan van den Bosch was het enige gevaar aan Beesdse kant. De aanvallers van O.S.S. kregen wat meer kansen maar ze wisten doelman Jelle van Soelen niet vaker te passeren in de eerst helft. Domper voor de ploeg van Dick Wammes was dat Jorn van den Broek en Dion Hol geblesseerd uitvielen in de eerste helft. Met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg gingen beide ploegen aan de thee.

Met een minimaal verschil kon Beesd opzoek gaan naar de gelijkmaker in de tweede helft. De Ossenaren maakte snel korte metten met deze gedachte. Een wat makkelijk gegeven vrije trap werd prachtig in de verre hoek gekruld. O.S.S. gaf daarna gas en wist razendsnel nog 2 keer te scoren, zo stond het 10 minuten na rust al 4-0. Keeper van Soelen kon de schade nog enigszins beperken met een aantal reddingen. Een kwartier voor tijd kwam O.S.S. alsnog op 5-0. Een voorzet belandde minimaal op de arm van Stefan van den Bosch, de scheids vond dit genoeg voor een penalty, welke werd benut. Kevin Spronk redde de eer voor Beesd, met een goed afstandsschot gaf de aanvaller een klein smetje op de middag voor de keeper van de tegenstander.

Een middag om snel te vergeten voor Beesd. Volgende week staat er weer een loodzware tegenstander op het programma. Op Sportpark Molenzicht ontvangen de rood-zwarten koploper SV de Braak uit Helmond. Om half 3 wordt er afgetrapt.