Geen kans voor Beesd tegen derdeklasser Vuren

Vuren – Op een bloedheet Sportpark Vuren begon vandaag de bekercompetitie voor Beesd. De tegenstanders zijn Vuren, Asperen en Ameide. Om iets over half 3 werd er afgetrapt voor Vuren tegen Beesd.

In de beginfase werd al snel duidelijk dat Beesd enorm veel moeite had met het spel van Vuren. In de eerste 20 minuten gaf Vuren al wat waarschuwingen af aan Beesd. Een bal op de lat en 2 schoten recht op doelman Jelle van Soelen kon een doelpunt van de thuisploeg nog voorkomen. Maar na 25 minuten wist Vuren toch de score te openen, vanaf dichtbij schoot Tom van den Berghe een voorzet in het dak van het doel. Een paar minuten later was het weer raak voor de thuisploeg, een lage voorzet werd van dichtbij ingetikt door Bjorn Paul. Beesd kwam er zelf een paar keer uit, maar echt gevaar stichtte voor het doel van Vuren lukte niet. Jorn van den Broek en Thomas Brouwer vielen helaas geblesseerd uit in de eerste helft.

In de tweede helft wist Vuren weer razendsnel achter elkaar toe te slaan. Bjorn Paul en Ryan van Wijk wisten van dichtbij te scoren. Na deze tegentreffers kwam Beesd er iets beter uit. Grootste kans was voor Hans Kroeze maar de middenvelder stuitte op de Vurense goalie.

Een valse bekerstart voor Beesd met een 4-0 verlies in Vuren. Zaterdag mag Beesd op herkansing tegen Asperen. Er wordt om half 3 afgetrapt op Sportpark Molenzicht.