Finale Derby: Rhelico – Beesd

Volgens de van Dale is een finale een einde of slot, echter na komende zaterdag is het een begin van een nieuwe vereniging die met gebundelde krachten de toekomst in gaat.

Als er één onderwerp de afgelopen jaren regelmatig tot een gesprek of soms discussie leidde was het wel de fusie tussen v.v. Beesd en r.v.v. Rhelico.
En zoals vaker geschied kunnen door verloop van tijd meningen van mensen gelukkig  veranderen.

Het is toch gelukt, de fusie is een feit en wordt aanstaande zaterdag direct na de wedstrijd rond 16.45 uur de nieuw clubnaam en kledinglijn bekend gemaakt.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en in het bijzonder de fusiecommissie onder leiding van Patrick Kemker, Peter Boskaljon, Wendy de Wild en Henk Versteegh is het fusie traject een succes geworden en volbracht, waarvoor namens beide besturen veel dank aan alle betrokkenen.

Ook een dank aan alle leden die ons als bestuur het vertrouwen hebben gegeven deze fusie verder uit te werken tot een succes!

Na zaterdag kijken we vooruit met een vitale voetbalvereniging waarbij het verenigingsgevoel en saamhorigheid zal blijven prevaleren.

Laten we er samen iets moois van gaan maken.

Tot aanstaande zaterdag 8 april 15.00 uur bij r.v.v. Rhelico.

Namens het bestuur

Max Kroeze