,

Feliciteer Evert van Zelst met een kaartje!

Beste leden,

Door de Corona protocollen was het al rustig rondom de velden van onze voetbalvereniging, maar sinds afgelopen week was het vreemd rustig.
Want zoals Evert van Zelst bijna dagelijks zijn rondje maakt naar de club om samen met Piet en Arie de onderhoudswerkzaamheden door te nemen of even een balletje te trappen met het Walking Football team was het onverwachts stil geworden. Evert was namelijk aan het tobben met zijn gezondheid en is hij op donderdag 29 mei opgenomen in het ziekenhuis voor een zware operatie aan zijn lever. Gelukkig is de operatie geslaagd en gaat het herstel voorspoedig. Want één ding is zeker onze Evert is gelukkig taai.

Helaas kunnen we nu door deze gebeurtenissen zijn 90e verjaardag op woensdag 10 juni niet vieren zoals gepland was. We wilden als vereniging Evert die dag in het zonnetje zetten voor zijn onvoorstelbare inzet van meer dan 50 jaar waarvan de laatste jaren het onderhoud van de accommodatie waarvoor wij hem zeer dankbaar en erkentelijk zijn.

Om Evert toch een bijzondere dag in het ziekenhuis of verzorgingstehuis te kunnen geven, wil ik iedereen die zich geroepen voelt vragen een kaart te sturen voor zijn 90e verjaardag en hem een spoedig herstel toe te wensen.

Het adres is:
U.M.C.
t.a.v. Evert van Zelst
C4 oost kamer 5
Heidelberglaan 100
3584 CX Utrecht.

Namens bestuur en vereniging wensen wij Evert een mooie 90e verjaardag toe, een spoedig herstel en een snel weerzien op onze vereniging.

Sportieve groet,

Namens het bestuur VVB

Max Kroeze