,

Extra klusochtend groot succes

Ruud de Lang informeerde bij het wedstrijdsecretariaat wanneer er een ‘voetballoze’ zaterdag op het programma stond. En dat was 22 oktober en dus werd snel die datum gekozen om nog vóór de winter de extra kleedunits en de laatste zijde van de accommodatie te schilderen. Geen spelers of bezoekers die per ongeluk tegen de geschilderde muur aan stoten dus een geschikte zaterdag.

Op maandag waren de weersvoorspellingen nog niet om te juichen, maar in de loop van de week zag het er beter uit. En jawel, de weergoden waren ons goed gezind. Hele dag droog en een klein beetje zon. De complete schilderploeg was aanwezig. Inmiddels goed op elkaar ingespeeld. De afplakkers, de ‘bokkenpootjes’ die de randjes en hoekjes doen en de rollers die met grote halen in korte tijd meters maken. En het ging als een speer.

De extra kleedunits waren in rap tempo omgetoverd van de kleur ‘vergeeld’ naar warm donker grijs.

Na de koffie met de traditionele saucijzenbroodjes werd de laatste zijde van de accommodatie die nog gedaan moest worden ingesopt en daarmee zat alles  lekker in de verf voordat koning winter ons komt bezoeken. Poul en Ko schroefden de rode daklijsten netjes op zijn plaats, Hans en Jan trokken de lijnen op de velden en Ruud en Goof werkten de kleine klusjes af.

 

Al met al zoals opperklusser Ruud na afloop aangaf: ‘Allen bedankt voor de werkzaamheden die weer voortvarend verlopen zijn vanmorgen’. En daarmee sloeg hij de spijker op de kop.

Ruud, Hans, Jan, Poul, Ko, Arno, Goof, Antoon, Bert, Rick, Rinus en Bram de complimenten en heel veel dank namens het bestuur en leden. Met z’n allen komen we ver.