,

Evert van Zelst overleden

Beste leden en vrienden van Voetbal Vereniging Beesd,

Afgelopen vrijdag ochtend bereikte ons het droevige nieuws dat erelid Evert van Zelst na een kortstondig ziekbed is overleden.

Zijn inzet en betrokkenheid is altijd groot en bijzonder geweest en hebben we daarom op 20 januari j.l. samen met Evert de bestuurskamer naar hem vernoemd als blijk van dank voor zijn meer dan 50 jaar vrijwillige inzet voor de vereniging.

Helaas moesten we een week later al definitief afscheid nemen van Evert vanwege zijn verhuizing naar de hospice in Tiel en heeft hij  daar nog enige weken van veel aandacht en juiste zorg mogen genieten.

Ondanks het verdriet en gemis zijn we ook ontzettend trots dat we met Evert mochten samenwerken, konden genieten van zijn bijzondere humor met daarnaast scherpte en gezonde kritiek.

Geliefd bij jong en oud!

Zijn brede inzet al die jaren, het bekende cognacje op de donderdag avond, het walking football en de vaste zaterdagen klussen met het hele team zullen we zeker gaan missen.

We zijn Evert dan ook zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet met vele mooie herinneringen en anekdotes voor iedereen.

Wij wensen de familie veel sterkte toe voor de komende tijd.

( Aanstaande woensdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur  is er gelegenheid om middels een drive thrue bij onze vereniging  afscheid te nemen van Evert en de familie te condoleren, nadere informatie volgt nog)

Het bestuur