,

Everstein JO15-1 – SJO Lingejeugd O15-1 

12-11-2022 Everstein JO15-1 – SJO Lingejeugd O15-1 

Lees ook het verslag van de wedstrijd vorige week tegen Tricht: https://vvbeesd.nl/5-11-2022-sjo-lingejeugd-jo15-1-tricht-jo15-1/

Afgelopen dinsdag zijn Bobby, Lars (Lars nr 3 om het makkelijk te maken 😉 )  en Leike komen “proeftrainen” wat blijkbaar goed bevallen is. Tegen Everstein was de bank namelijk dermate goed gevuld dat er zelfs geen ruimte meer was voor onze coach om zo nu en dan even te kunnen zitten. Welkom boys! 17 spelers is rijkelijk veel, maar hier weten we binnenkort vast wel een mouw aan te passen.  

Everstein heeft  hun eerste wedstrijd overtuigend weten te winnen, dus dat we aan de bak konden was bekend. Beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd en wisten bij vlagen oogstrelend voetbal op de mat te leggen. Uiteindelijk was het Lars van Lith die de score wist te openen in het voordeel van onze jongens. Schot van ca. 18 meter, welke van richting werd veranderd waardoor de keeper op het verkeerde been stond. 

Heel lang hebben we niet kunnen genieten van de voorsprong. Na een in eerste instantie uitstekende redding van Sem wist Everdingen via de rebound de 1-1 te maken.  

Vervolgens was het de beurt aan Bobby en Lars om hun debuut te maken. Uiteraard even wennen, maar na 10 minuten hebben zij hun draai weten te vinden.  

Met nog 20 minuten op de klok was het de beurt aan Leike om de eerste speelminuten te maken in zijn nieuwe team. Na een overtreding mocht hij aanleggen voor een vrije trap van ca. 22 meter. Helaas voor Leike raakte de bal de paal, maar was het Matthijs die accuraat reageerde door de bal tegen de touwen te werken.

 Wederom konden we niet lang van onze voorsprong genieten en niet meer dan terecht overigens. Na wat miscommunicatie <- lees “geklungel” mocht Sem voor de 2e keer graaien. Deze zelfde Sem wist 2 minuten later met een “handbalachtige” redding de 3-2 te voorkomen. (had wellicht het kantelpunt kunnen zijn…dus super redding Sem) Uiteindelijk was het Leike die zichzelf netjes vrij speelde om vervolgens met een snoeihard afstandsschot de 3 punten veilig wist te stellen.

Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Theole JO15-2 op het programma. We trappen om 10.30 uur af en hopen uiteraard deze ongeslagen reeks nog even door te kunnen trekken.