,

Dick Wammes gaat voetbal vereniging Beesd verlaten

Deze week heeft hoofdtrainer Dick Wammes besloten om Voetbal Vereniging Beesd te verlaten.

”De groep mag een trainer verwachten die hen verder ontwikkelt. Mijn baan als bouwbegeleider, VVB en privé vergt veel, misschien wel te veel op dit moment voor mij. En de twijfel of ik die ontwikkeling voor de volle 100% kan geven aan het team, heeft mij doen besluiten om te stoppen aan het einde van dit seizoen bij Beesd.

Het vertrouwen was/is groot in elkaar en hiermee komt, een lange verbintenis ten einde”, aldus Dick Wammes.

Volgens voorzitter Max Kroeze was er in al die jaren een mooie samenwerking in een lastige periode met o.a. corona maatregelen die het ook extra ingewikkeld maakten om de selectie door te ontwikkelen en de samenhang te bewaren.

Opzienbarende prestaties in deze periode waren een compleet nieuw jeugdig team neerzetten en niet degraderen in de zondag competitie. Verder hebben we met elkaar de omslag moeten maken van zondag naar zaterdag voetbal en heeft Dick mede ervoor gezorgd dat dit soepel is verlopen.

Dick kijkt met heel veel plezier en voldoening terug op de afgelopen 4 ½ jaar en hopelijk kunnen we competitief voetballend deze mooie periode goed gaan afsluiten.

Voor Beesd een nieuwe uitdaging om een hoofdtrainer binnen te halen met dezelfde ambities als Dick en hopelijk weer voor langere tijd.

Beesd wenst Dick en zijn gezin veel gezondheid toe en bedankt hem voor de fijne samenwerking in deze periode.

Voetbal Vereniging Beesd

Het bestuur en Dick Wammes