Beste leden van Voetbal Vereniging Beesd,

We waren allen best optimistisch over het nieuwe voetbalseizoen totdat langzamerhand de impact van het Corona virus weer toenam en zo ook de beperkingen vanuit de overheid. Voor ons als vereniging, maar zeker ook bestuur, een vervelende constatering waar we wel mee te dealen hebben. Zoekende naar acceptabele vormen van controle en handhaving hebben we toch moeten besluiten de controle zoals door de overheid/KNVB heeft voorgeschreven in te voeren binnen onze vereniging. We zijn hier afgelopen donderdag mee begonnen en zullen dit voor de toegang tot de kantine blijven doen tot nader order. Gelieve daarom ook voor het binnengaan van de kantine alleen de ingang bij de toiletten te gebruiken.

Het sportcomplex blijft vrij toegankelijk voor iedereen en vragen jullie allen de richtlijnen op te volgen zoals via de volgende link te lezen is.

Voor deze extra taak zoeken we nog vrijwilligers die ons willen ondersteunen voor deze controlewerkzaamheden. We beseffen ons terdege dat het niet optimaal is voor onze vereniging waar we elkaar treffen voor sport en het gezellig samenzijn. Toch willen jullie vragen je eigen verantwoording te nemen ter wille van de gezondheid van jezelf maar ook van je teamgenoten of naaste bezoekers. Samen gaan we dit doorstaan.

Het blijft sport en laten we het vooral gezellig en gezond houden met elkaar, zonder enige tweespalt binnen een team of de vereniging.

Alvast dank voor jullie medewerking.

Namens het bestuur.

Max Kroeze.