,

Cor van Weenen overleden

In de vroege ochtend van woensdag 7 april is Cor van Weenen overleden.

Cor was jarenlang een vaste waarde in het 1ste elftal van v.v. Beesd. We herinneren ons Cor als een technisch begaafde middenvelder en een hard werkende speler. Hij sloeg geen training over en ging altijd voorop in de strijd.

In het door Danny Valen geschreven jubileumboek ter ere van het 40-jarig bestaan van onze vereniging in 1999 vonden we een foto van Cor na het winnen van de promotie wedstrijd naar de 4de Klasse in 1984.

Cor staat op de elftalfoto met o.a. spelers als Pierre Swamborn,  Johan de Groot, Marcel van Lith, Hans van der Burg,  Jos Krielen, Goof Dokman, Jos de Jong, Frank Hoos,  Arno van Breemen, Cees Brouwer, Tony Thijs en Ton van de Biesebos.

Cor was een kampioen, zeer sportief en samen met zijn vrouw Willy heeft hij heel wat kilometertjes gelopen als training voor weer een volgende grote uitdaging of hardloop evenement.

Het laatste grote gevecht tegen zijn ziekte heeft hij echter niet kunnen winnen.

19-09-1962       07-04-2021

Cor werd slechts 58 jaar.

Wij wensen Willy, zijn kinderen, broer, zus en overige familie en bekenden sterkte met dit verlies.

We zullen hem missen.

Namens Voetbal Vereniging Beesd
Goof Dokman
secretaris

Op zondag 11 april van 19.30 tot 20.30 uur is er gelegenheid om vanuit de auto afscheid te nemen van Cor en de familie op afstand te condoleren via een drive-through bij het woonhuis aan de Middenstraat 23 in Rumpt. (Aanrijden via de Veerweg in Beesd)

Er zal in besloten kring afscheid van Cor worden genomen op maandag 12 april in crematorium ’t Lief in Beesd.

Er is online een herinneringspagina voor Cor geopend op https://www.memori.nl/gedenkplaats/cor-van-weenen. Daar kunt u condoleances, herinneringen, foto’s en verhalen achterlaten die later bij elkaar zullen worden gebracht tot een herinneringsboek.

Het was de wens van Cor om het geld dat eventueel aan bloemen zou worden besteed te doneren aan Roparun Team 44 Beesd via https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/44