,

Business Club v.v. Beesd pakt de draad weer op

 Ondanks de lastige tijd die velen hebben doorgemaakt de afgelopen twee jaar hebben twee leden van de Business Club v.v. Beesd een nieuwe mijlpaal bereikt. 

Hydrauliek Service en Kroeze Hoveniers van resp. Rik en Martien van Zandwijk en Jan en André Kroeze zijn met hun bedrijf verhuisd naar de Homburg in Beesd. 

 Onder de belangstelling van zo’n 60 personen is op zaterdag 21 mei een bezoek gebracht aan beide bedrijven. De aftrap werd gegeven bij Hydrauliek Service waar Martien en Rik een toelichting gaven op de specialistische activiteiten die bij hen plaatsvinden gevolgd door een rondleiding door het bedrijf. Zoals wel vaker het geval is: je denkt een globaal beeld te hebben van de activiteiten binnen een bedrijf maar wanneer je achter de schermen van het bedrijf mag kijken gaat er een wereld voor je open. Bij Hydrauliek Service staat de klant centraal. Haar doelstelling is dan ook om de klant te ontzorgen. Kan dit niet omdat het betreffende product niet op voorraad is, dan maken zij het zelf. Het bedrijf is ingericht op full service waarbij de tijd van levering essentieel is. 

 Vervolgens werd de middag bij Kroeze Hoveniers voortgezet door een interessante presentatie gegeven door Jan Kroeze. Hierbij kwamen  alle activiteiten die door Kroeze Hoveniers gedaan worden aan de orde. Van het beeld van de aanleg van  een tuintje hier en een tuintje daar is zeker geen sprake meer. 

In 60 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een hoogwaardig gecertificeerd hoveniersbedrijf met vakbekwame en geschoolde hoveniers, een uitgebreid machinepark, het modernste gereedschap en een eigen ontwerpafdeling. Door deze groei werd de locatie aan de Havendijk te krap en is de ontwikkeling van een nieuw bedrijfspand op de Homburg in Beesd tot stand gekomen. Zowel in de particuliere als zakelijke omgeven worden omvangrijke projecten uitgevoerd waarbij gedacht moet worden aan kantoortuinen met dakterras als wel enorme particuliere tuinen. De werkzaamheden worden verricht door het hele land. 

 Een zeer geslaagde middag die werd afgesloten met een hapje en drankje waarbij de onderlinge banden (netwerken) volop werden aangehaald.