Boze spits na 9-0 overwinning tegen Lekvogels

Beesd – De mannen van Kroeze en Bronk zijn niet slecht bezig na winterstop, alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen. Vandaag komen de Lekvogels naar Sportpark Molenzicht, de nummer 5 van de competitie.
 
Beesd speelde niet de beste eerste helft van het seizoen, toch domineerde de rood-zwarten volledig. Lekvogels had gekozen voor een parkeer de bus tactiek, ondanks de vele pogingen hielden ze dit erg lang vol. Pas in de 42ste minuut wist Igor Bassa het net te vinden, uit een hoekschop knikte de vrijstaande voorstopper binnen. Voor rust verdubbelde Hans Kroeze de score, na een mooi éaén tweetje met spits Jeroen van Gameren schoot hij onberispelijk binnen. Ondanks zijn assist was er geen glimlachje te ontdekken bij de spits, misschien omdat hij zijn concurrent een stapje dichter bij zijn topscorerspositie had gebracht.
 
In de tweede helft kwam Beesd een stuk beter uit de kleedkamer, al na 2 minuten spelen was het raak. Dit keer was het Jordan Meegdes die een hoekschop binnen knikte en er 3-0 van maakte. Nog geen drie minuten later brak Jasper van Bremen door in de verdediging. Het deed zichtbaar pijn bij de vleugelaanvaller, maar toch gaf hij de bal af aan de vrijstaande Lucas de Bruin, die er 4-0 van maakte. In de 51ste minuut pikte Dyon van Bremen een afvallende bal op, via een combinatie met Jeroen van Gameren kwam hij vrij voor de keeper, en schoot de 5-0 binnen. Het gezicht van Jeroen van Gameren werd steeds minder vrolijk, 5 doelpunten, en nog geen doelpunt voor hem. Toch gaf diezelfde van Gameren de bal af op Jordan Meegdes, die met een hard schot de keeper wederom liet vissen. Daarna was de maat vol voor Coach Kroeze, een spits die geen goaltje meepikt bij een 6-0 voorsprong verdiend een wissel. Geïrriteerd en teleurgesteld zocht de spits een plaatsje op in de dug-out. Nog verdrietiger werd hij toen zijn concurrent Hans Kroeze weer een doelpuntje dichterbij kwam, hij tekende namelijk voor de 7-0. Het slottakkoord kwam van Jasper van Bremen, met 2 mooie acties zorgde hij voor de 8 en 9-0.
 
Een makkelijke middag dus voor Coaches Kroeze en Bronk. 3 punten konden in het boekje van Carl, maar ook direct de zorgen over de niet scorende spits van Gameren. Hoofdcoach Bronk gaf hem de tip om eens met zijn kleine broertje te bellen, die scoorde namelijk wel in het 2-2 gelijkspel bij Kerkwijk.
 
Haalt van Gameren volgende week zijn gram in de thuiswedstrijd tegen Theole? U bent van harte welkom om half 3 op Sportpark Molenzicht.